Příspěvky uživatele - 219.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poznáte někdo keř?, 16.6.2013 Obsahuje fotku
A ještě jedna.
Nejde mi dát víc foto najednou.
Poznáte někdo keř?, 16.6.2013
jiný pohled
Tak jsem to vzala ze všech stran. Nové listy jsou už delší, než ty první a zoubky jsou tak do poloviny listu.
Poznáte někdo keř?, 16.6.2013
Zkusím to nafotit, ale zatím to jsou jen dvě větve od země. Kožovité ty listy nejsou, na špici mají zoubky. Taky vycházím z toho, co má to zahradnictví, ze kterého mi to poslali, v nabídce. Hlošinu sice mají, ale vypadá jinak.
Poznáte někdo keř?, 15.6.2013 Obsahuje fotku
Tak tady je slíbená fotka těch pupenů, vypadaly jako suché, ale zvětšily se. Pak ještě vyfotím květ a to rozhodne, aspoň si myslím
Poznáte někdo keř?, 15.6.2013
Komule to není, tu mám. Dnes vyfotím, ještě ale nekvete. Možná se to opozdilo přesazením. No uvidíme
Poznáte někdo keř?, 14.6.2013
Tak mám radost, asi pokvete!!! Na koncích vetviček byly takové jako suché pupínky, měla jsem cukání je ustřihnout, ale teď vidím, že to budou květy. Myslím, že se tím potvrdí Váš tip. Vlasta
Povadlé okurky, 3.6.2013
I to je možné, ale stonek gumovitý nebyl, jen ty listy. Zítra se tam navzdory počasí půjdu podívat. Třeba to dopadne takhle
Povadlé okurky, 3.6.2013
No právě že ty moje okurky taky ještě sluníčko neviděly. Horko jim určitě neni . Někdo mi radil zapálit tam hřbitovní svíčky, ale u je asi pozdě. Radši jsem doma zasela nové. trochu odolnější na výkyvy počasí.
Povadlé okurky, 3.6.2013
Je možné, že mám nyní povadlé okurky zimou? Před 14 dny jsem je zasadila do skleníku, byly pěkné a jak začla ta zima, svěsily listy. Stonek vypadá v pořádku. Myslíte, že mi mršky nastydly?
Co je to prosím za kaktus?, 28.5.2013
Je to druh pryšce, při jeho poranění vytéká bílé mléko na které může být alergie. V
Poznáte někdo keř?, 23.5.2013
Tak ze zahradnictví už se mi ozvali, vachtu mi pošlou, ale co tam dali místo ní asi sami netuší. Dívala jsem se na netu na různé fotky hroznovce a asi to tak bude. Ty květy jsou krásné, tak si na ně počkám, ale letos asi nebudou. Ty budou jistá... celý příspěvek >
Poznáte někdo keř?, 21.5.2013
No asi nezbyde, než počkat, jestli pokvete, to by se určovalo snáz. Já jsem si objednávala vachtu do jezírka, tak to se netrefili . Psala jsem jim to, ale neodpověděli. Dík za tip.
Poznáte někdo keř?, 17.5.2013 Obsahuje fotku
Tak to jsem zbabrala.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika