Příspěvky uživatele - 149.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Využití palet, 23.3.2013
Je mi jasný, že nábytek z palet a ještě k tomu na zahradu nebude extra pohodlný. Ale na zahradě mi nejde tak o luxus jako o originalitu... A proč nevyužít levného materiálu... Pokud to půjde, tak bych poprosil o fotky toho kompostéru pro... celý příspěvek >
Využití palet, 23.3.2013
Zdravím všechny, Mám cca 60 ks palet 120x120 v dobrém/skoro novém/ stavu... A potřeboval bych poradit jak je využít na zahradě. Nějaký zahradní nábytek nebo jen větrolam okolo posezení u ohniště??? Zkuste napsat nějaké návrhy, abych měl... celý příspěvek >
Materiál na stavbu konstrukce skleníku, 22.3.2013
Děkuji všem za názory. Vyhrál to T profil. Jen musím opravit skla... Jsou to trojskla... Podezdívku vytvořím ze ztraceného bednění. Na něj přidělám U profil, do kterého skla zasadím. Uvidím na kolik mě celkově materiál příjde. Ještě... celý příspěvek >
Materiál na stavbu konstrukce skleníku, 8.3.2013
Zdravím všechny, Asi už se to tu probíralo mockrát, ale musím si nechat poradit. Dostal jsem od kamaráda starší dvojskla o rozměrech 1,80m x 0,60 Skla jsou vakuová bez rámu. Je jich víc než dost a tak si z nich chci postavit skleník. Jsou... celý příspěvek >
Jak a čím čerpat vodu z potoka?, 7.7.2012
Trkač??? Sice jsem si našel na netu co to je, ale jsem amater a nevím jak ho sehnat nebo sestavit...
Jak a čím čerpat vodu z potoka?, 28.6.2012 Obsahuje fotku
Přehrada  bude cca 0,7 m vysoká a hladina vody tam bude zhruba 0,6 m.      Vodu bych jednou za čas načerpal do 1000L nádrže a občas bych trochu pokropil trávník. Teď kyblíkujeme... 20 konvic denně jen na záhonky a na... celý příspěvek >
Nádoby na vodu - které jsou opravdu nezávadné?, 13.6.2012
Zdravím, také jsem pořídil ten velký 1000L kontejner černé barvy v kleci. Byla v něm nějaká průmyslová tekutá pryskyřice. Mám ho asi týden a stále to strašně smrdí, ikdyž už tam nic není... Doufám, že to brzy vyčichne a já to budu moc naplnit... celý příspěvek >
Jak a čím čerpat vodu z potoka?, 8.6.2012 Obsahuje fotku
Zdravím všechny... Asi už je to opakované téma, ale prosím poraďte...      Pořídil jsem si minulý rok zahradu cca 1600m2-rovinatý terén. Pomalu jí dávám do kupy. Na jednom kraji zahrady mi protéká malý potůček. Jelikož je... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika