|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poškození Roundapem, 9.6.2013 Po výsadbě brambor bývá - je půda nezaplevelená, pole je čisté. Uniká mi smysl toho postřiku. |  | Doufam ze mi vzesel chrest, 9.6.2013 Sklízí se až třetím rokem po výsadbě, musí napřed vytvořit mohutný oddenek v půdě, aby měl kde čerpat živiny.
|  |
|  | Eko proti múčnatke (padlí), 9.6.2013 Zapchajů se póry plísni, kytce to nevadí. Stříkám tak každoročně 2x angrešty a zatím si nestěžovali.
|  | Doufam ze mi vzesel chrest, 8.6.2013 Nevím, co vylezlo, ale když to přirovnáváte ke kopru bude to ono. Chřest nevypadá jako pórek ani zdaleka. Je to drobnolistá bohatě větvená rostlina. Používá se v létě jako zeleň do kytic. Přesazuje se na podzim, když zelená část zaschne. V zemi... celý příspěvek > |  | Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 4.6.2013 Když už se tady přemílají ty višnišně, což takhle Favorit? Mám ji asi 5 ti letou, letos prvně odkvetla a pár kuliček se tam zelená. Než zčervenají, ještě to potrvá. A jestli mi bestie kosi a kvíčaly nechají, snad i ochutnám. Jaká bude?
|  | Brokolice: vitamina nebo hybrid?, 4.6.2013 Nevím, o křížení brokolic nic nevím. Všechny které jsem pěstoval byly F1, pokud si pamatuju. Boční výhonky taky dělaly všechny, některé dřív, některé později, některé víc, některé méně. Když jsem nepotřeboval záhon a nechal je tam, byla druhá sklizeň... celý příspěvek > |  | Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 2.6.2013 Ale ono to není jen těma včelama, docela se tu diskutující na tom shodli. |  | Ferramol neúčinkuje?, 2.6.2013 Mně naopak účinný připadá, ale s tím vlhkem je to pravda. Je to protivné hlavně proto, že se sype volně mezi rostliny. Pak po dvojím zalití je to plesnivé. O tom je v návodu trochu nepravda. Ve skleníku Vanish sypu do kelímků položených na bok tak,... celý příspěvek > |  | Treba teraz striekat preventivne rajciny proti plesni?, 1.6.2013 Pane KUKY, sice se trochu zbytečně mísím, ale nedá mi to. Podle Vašich postů zde mám dojem, že potkat vás na zahradě bez postřikovače je jev srovnatelný s průletem Halleyovy komety. Ale asi to máte vnitřně srovnané, o tom nespekuluju, ale přece jen... celý příspěvek > |  | Výchovný řez stromů Mirabelka Nancyská a švestka Hanita, 31.5.2013 Jen jaksi mimochodem, zpátky už ty větvičky nedáte. Neměl jste se zeptat před tím, než jste ty nůžky popad? |  |
|  | Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 28.5.2013 Jasně že afrikány slimákům chutnají, vždyť píšu, že sežrali afrikány a ostatní nechali. Hanča |  | Co je to za trvalku, prosím?, 28.5.2013 Spíš kuklík. Hanča |  | Jak na tento plevel?, 27.5.2013 Chemii vám poradili výše, pokud tohle nechcete, další možnost je naučit se s černohlávkem žít. Mám ho na zahradě dost a dost, raduju se, jak hezky fialově kvete, a kvítky přidávám do salátů. Hanča |  | Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 27.5.2013 Moc fajn bylo, když se mi jednou povedlo koupit u zahrádkářů za pár korun vzrostlé sazenice vysokých afrikánů. Ten rok slimáci sežrali afrikány kolem záhonů a záhony samotné nechali na pokoji. Dokonce i některé afrikány přežily a kvetly. Hanča |  | Ruční pumpa, 27.5.2013 Když nepotřebujete, tak to nerozvádějte a nerýpejte se v tom. |  |
 |
|
|
|