|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Seříznutí kosiště - ano, nebo ne?, 25.8.2013 Nikdo se nezbláznil a není to novinka, takhle vypadaly normální kosy od počátku věků. Udělejte to podle 196.72. Jestli je kosiště kovové, vyvrtejte díru. Nebo to prostě uřízněte, když nevíte co s tím a vadí to.
|  | Sklizeň révy 2013, 25.8.2013 1.101: Jsem na tom možná hůř. Réva letos sice nezmrzla, ale velmi pozdě kvetla, takže ob bobuli začíná dozrávat Somerset. Krystalu ještě ani nezaměkají bobule, tak to vypadá, že celá uroda půjde na kompost. Asi není šance, že by to dozrálo.
|  |
|  | Co nasadit na strop sklepa, 22.8.2013 Tohle jsem před několika lety taky řešila, spíš metodou pokusu a omylu, takže se o svoje omyly můžu podělit. Nejdřív jsem nasázela skalničky, ale zklamala i ta podle mě nejodolnější kytka vůbec, rožec plstnatý, šneci ji zlikvidovali beze zbytku,... celý příspěvek > |  | Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 22.8.2013 Je hezká a podle sporadických popisů, co jsem našel snad i dobrá. |  | Vhodný opylovač pro Althanovu renklódu?, 21.8.2013  Zde jsou fotky podivné Althanovy.
|  | Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 20.8.2013 Omlouvám se, zapomněl jsem, že doba pokročila a co se dříve dělalo nějak, dnes se díky novým materiálům a životnosti počítané do konce záruky dělá zcela opačně. |  | Spalí se čerpadlo při použití 3/4" hadice v 1" sání?, 19.8.2013 Pane FO, nemá to cenu, nechte je, oni prostě nasají vodu více než z 8 metrů. Stejně jako můj syn, když jsem mu to jako malému vysvětloval, tak se zamyslel a pravil: "a já stejně vymyslím, jak nasát vodu víc jak z 8 metrů" Problém je, že ten strojek... celý příspěvek > |  | Schnou mi floxy, 17.8.2013 Možná ano, floxy mají rády vlhké stanoviště a nemusí mít, dokonce nemají rády plné slunce. Padlí byste poznala, je to šedý povlak listů a zachvátí to celou rostlinu. U nás letos po padlí na floxech není ani stopy. |  | Katinka - termín dozrievania, 12.8.2013 Vzpomínám, vzpomínám. Proti gustu žádnej. Ochutnávám první spadlé plody Althanovy letos prvně plodící. Chutnají podle očekávání, kyselé, s trpkou slupkou, bez aroma. Ale je možné, že někdo má takovou chuť rád. |  | Znáte název?, 10.8.2013 Kohoutek věncový - Lychnis coronaria. Hanča |  |
|  | Přepínání šesticestné filtrace za chodu, 8.8.2013 Tak rozvod elektriky bych do vícecestného ventilu nemotal. Spíš jde o to, jak a z čeho jsou segmenty ventilu vyrobeny. Vzhledem k tomu, že je to plast, může to být docela "hrachovina". Při přepínání mohou vznikat rázy a v případě výkonnějšího... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit kapradí?, 8.8.2013 Tak přímo s kapradím zkušenost nemám, ale na většinu vytrvalých plevelů platí sekat, sekat, sekat. Časem to vzdají. Hanča |  | Povidla nejen ze švestek, 7.8.2013 Nedělám klasická povidla, ale přesnídávky z čehokoli, podle receptu získaného tady na fóru. Pracnost minimální, přidává se tam ale vanilkový pudink. V původním receptu je cukr, ale když se předloni přemnožily srpnové hrušky, které už nikdo... celý příspěvek > |  | Výběr křovinořezu, 6.8.2013 Tohle je nádherný příklad diskusní demagogie. Stačí se jen tochu, malininko zamyslet a zjistíme, že ten kdo to psal buď úplně kecá a neví o tom za mák, nebo si plete ary s hektary, což bude asi ten problém, nebo se hloupě vytahuje a počítá s tím, že... celý příspěvek > |  | Cerpadlo darling, 2.8.2013 Není to jedno, segmenty jsou označené. Je to tu někde popsáno. Cyba při rozebírání, díly je třeba značit. Nebo si to kreslit. |  |
 |
|
|
|