|
Příspěvky uživatele - 71.128
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost - postřik dnes?, 20.3.2012 Dnes zde bylo -4 C, co ten sobotní postřik Syllitem 65?
Bude potřeba znova stříkat nebo to už nevadí - občas mrazík přes noc? |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 15.3.2012 jojo mně dnes zezelenali angrešty, medituji jestli zítra stříkat Syllitem 65 nebo to nechat na sobotu, naposled jsem stříkal minulou sobotu Kuprikolem tak at to moc nepřechemizuji :p)
Jinak jsem dnes poprvé vyzkoušel naočkovat čačanskou lepoticu... celý příspěvek > |  |
|  | Kadeřavost - postřik dnes?, 14.3.2012 Tady jsem zjistil že :
Syllit 400SC 30ml výrobek Syllit 400SC 30ml Postřik- nová tekutá formulace známého přípravku, zatím ještě není povolen do broskvoní.
to znamená že na to třeba je i vhodný jen ještě není otestovaný?
|  | Kadeřavost - postřik dnes?, 14.3.2012 Ted jsem zjistil že jsem koupil Syllit 400 místo 65 a na netu u něj není napsáno že je na kadeřavost broskvoni, mám ho použít nebo radši zajít koupit 65 a tenhle použít jen na meruňky? |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 14.3.2012  a nektarinka |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 14.3.2012  nebo se to dá stříknout i dříve, např. zítra? to by ylo 5 dní od minulého postřiku ? Nebo je ještě čas podle fotek? |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 14.3.2012  Tak ted nevím co dál, v sobotu jsem to postříkal potřetí Kuprikolem, rád bych ještě stihl Syllit, ale někde jsem tu čet že až za 7 nebo 10 dní nejdříve, to už bude docela pozdě podle těhle fotek nebo ne? Poradte prosím |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 10.3.2012 take jsem dnes udelal ale treti, kuprikol, sulikol,kuprikol a navic jsem dnes koupil sylit, za kolik dni nejdriv muzu s tim sylitem strikat kdyz se to rozjede?
Nebude vadit kdyz treba za 3 dny? Kdyby zacala priroda blbnout :p)
To by v tom byl... celý příspěvek > |  | Nepoznali byste druh broskve podle plodu?, 4.3.2012 Broskev je jak vrba, můžete stříhat neustále, já to zakracuji na 1/3 délky a větve co jdou do koruny jdou pryč uplně, nebojte se toho, přírustků to má víc než dost |  | Kadeřavost - postřik dnes?, 3.3.2012 tak jsem to dnes strikl Sulikolem, minule Kuprikolem, jsem zvedavy jestli se letos kaderavost objevi |  |
|  | Kadeřavost - postřik dnes?, 24.2.2012 Jak to vidí odborníci?
Mám cukání dnes postříkat broskve proti kadeřavosti,,kdoví jak pak bude po víkendu a aby to pak hned nezačalo vše rašit až se oteplí a nebylo pozdě.co Vy na to? |  |
 |
|
|
|