|
Příspěvky uživatele - 96.243
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky rostou, 25.6.2014 Děkuji, pro názornost úpně stačí. Příští rok to tak také vyzkouším. Ještě bych se zeptala na zálivku a hnojení. Mám pocit, že papriky zas tak náročné na vodu jako rajčata nejsou a jsou i náchylnější na přehnojení. Jak často zaléváte? Děkuji. |  | Papriky rostou, 25.6.2014 No tak to by se mi opravdu hodilo. Už si v hlavně dělám plán na příští rok, abych ten balkon maximálně využila a byla nějaká sklizeň:o) A ty tři Hamíky dáváte dohromady do jedné nádoby nebo každou papriku zvlášť do vlastní? Kdyby bylo foto, tak to by... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky rostou, 23.6.2014 No tak to je paráda: o) Kolik jich je tak v průměru na jedné rostlině? To já si o paprikách můžu tak leda nechat zdát. Jsem ráda, ž mi dnes odkvetl první květ a ž zatím neupadl, jako ty ostatní: o(Tento rok budou u mně na balkoně papriky poprvé a asi... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 20.6.2014 Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je pro mandevillu vhodný samozavlažovací květináč. Děkuji. |  | Bazalka pěstovaná společně s rajčaty, 17.6.2014 Děkuji všem za názory. Asi to příští rok zkusím, To, že se jí bude dařit, to asi jo, protože já mám tři 30l samozavlažovací květináč a v každém bude jedno tyčkové rajča. A lívilo by se mi vyplnit volný prostor bazalkou, v každém květináči jiný druh.... celý příspěvek > |  | Bazalka pěstovaná společně s rajčaty, 16.6.2014 Děkuji za názory. Já mám vše jenom na balkóně, takže spíš zjišťuju, jak toho zasadit co nejvíc na co nejmenší ploše a tak, aby to mělo hlavu a patu. Letos pěstuju poprvé rajčata, takže uvidím, jestli z nich něco bude a jestli bude potřeba stříkat... celý příspěvek > |  | Bazalka pěstovaná společně s rajčaty, 16.6.2014 Už vícekrát jsem narazila na netu na články, kde se doporučuje pěstovat bazalku společně s rajčetem. Příští rok bych to chtěla vyzkoušet, ale trochu se bojím hnojení. Rajče 1x týdně hnojím, ale bazalku ne a když už, tak speciálním hnojivem na... celý příspěvek > |  | Jak správně hnojit rajčata?, 31.5.2014 Dobrý den,
mohl by mi nějaký zkušený pěstitel poradit, jak správně hnojit rajčata? Mám vysazené na balkóně jedno goldkrone a jedno start f1. Obě rostlinky jsem koupila v zahradnictví. Zasazené v nádobě je mám asi 12 dní. mají tak 30 až 40 cm a na... celý příspěvek > |  | Keříčková rajčata v truhlíku, 27.5.2014 Geniální, i ty papričky!!! Můžu se zeptat, kolik je rostlinek v tomto truhlíku (Demon Red), že to narostlo do takového obřího keře? |  | Keříčková rajčata v truhlíku, 25.5.2014 No tak to je opravdu nádhera!!! Ty moje chudinky takto nemůžou nikdy narůst: o(Sice mám taky samozavlažovací květináče, ale tohle už je na mě moc velké sousto. Ale je to opravdu krása!!! |  |
|  | Rajčata Husky Cherry Red, 24.5.2014 Nemáte, prosím, někdo zkušenosti s touto odrůdou cherry rajčat nebo nevíte, kde by se dala sehnat, objednat? Děkuji. |  | Rajčata a jahodník v jednom květináči, 23.5.2014 No tak to jsem nevěděla, ale rajčata i papriky mají svůj vlastní květináč, njsou v jednom. Viděla jsem to tak a prospívaly krásně, tak uvidím. Každopádně ta spálná paprika přišla z jedné strany o listy, tak nevím, jestli to zvládne. |  | Co je paprice?, 21.5.2014 A přežije to? Nebo co se s tím dá dělat?:o( |  | Rajčata a jahodník v jednom květináči, 21.5.2014 Děkuji za názor, už jsem to zasadila, tak uvidím, jestli bude nějaká úroda: o) |  | Co je paprice?, 21.5.2014  Chtěla bych se zeptat zkušenějších pěstitelů, co je mé čerstvě zasazené paprice. Jsem úplný začátečník, takže s můžu jen dohadovat, jestli to je spálení listů od sluníčka, přehnojení nebo něco jiného. Sadila jsem je před vděma dny a na listech se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|