Příspěvky uživatele - 5.136

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uschlé květy u rajčat, 17.8.2014
Potrebuji poradit od zkusenych. Byla jsem na dovolene a slecna, ktera mi hlidala zahradku, zalejvala asi malo (je tu cca 40 stupnu porad - Spanelsko) Rajčátka jsou sice vysoka, uz bych je zastipla nahore, problem je, ze uschly jak listy (ne... celý příspěvek >
Rajčata - listy do ruličky, 24.6.2014
Takze by nemel by cerstvy... Zalevam vecer kolem 21 hod., ach jo, no tak snad se to povede... Prvni zahradka, prvni starosti :-) Jen co jsem dobojovala na mate a bazalce s molicema, jdu bojovat o rajcata :D
Rajčata - listy do ruličky, 24.6.2014
Jako ted tu vice prselo, ale jinak tu mame vysoke teploty a suche klima - spatne klima pro plisen. Vim, ze rajcatka zalevat ke korinkum... Preventivne jsem je jiz postrikala nejakym prostredkem na plisne asi vseho druhu na zeleninu obecne, nez jsem... celý příspěvek >
Rajčata - listy do ruličky, 23.6.2014
Jsem zacatecnik - mame z palet udelane kontejnery cca 120 x 60 cm plocha, hloubka cca 60 cm. Myslela jsem, ze k rajcatum se dava hnuj apod. tak jsme namichali substrat rovnou s hnojem apod., vyplnili tim kontejner a zasadili rajcatka. Okurky,... celý příspěvek >
Rajčata - listy do ruličky, 22.6.2014 Obsahuje fotku
Dobry den. V priloze posilam fotky - rajcatka, cca 2 tydny po presazeni. Nejdrive hnednou okraje, potom se krouti a usychaji - pouze spodni listy. Je to plisen? Ci co je to? Dekuji za radu. Jinak jeste otazka - mam eko siru - funguje na tyto druhy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika