Příspěvky uživatele - 165.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Košatění oleandru, 22.6.2012
A což sesadit třeba ty tři malé k sobě do jednoho květníku a všechny zastřihnout?
Čím škodí mravenci?, 19.6.2012
Děkuji za podrobnosti o mravencích. Takže tedy mravenci přímo rostliny neokusují, ani nežerou kořínky. Mšice na rostlinkách také nemám. Zbývá jediné vysvětlení: šneci a slimáci :(
Tyčkové hruškovité rajče má vijany s listy. Co s tím?, 17.6.2012
Lenčo moc děkuji. Perun je žlutý, že jo? Já mám červenou Radanu, ale jinak rostou asi stejně . Takže ty listy za květenstvím zaštípu.
Co ožírá tyto cynie?, 17.6.2012
Nemohli by to být slimáci?
Kdo určí názvy rostlin?, 17.6.2012
Vypadá to jako rozrazil viržinský, ale mohla by to být i bílá šalvěj. Aby se to dalo přesně určit, byl by asi zapotřebí vidět detail květenství :)
Dobře, tak já to zaštípnu za tím druhým vijanem a odstraním i ten list se zálistkem, který je mezi oběma vijany, snad to tak bude dobře. A všem moc děkuji za reakce :)
Právě že zálistky vyštípané mám. Hlavní stonek je podél toho klacku. Fotila jsem to květenství seshora, takže hlavní stvol je na fotce jaksi nakřivo :) To co je na druhé fotce s těmi zálistky, to je právě to, co vyrostlo z hlavního stonku.
Co ožírá tyto cynie?, 17.6.2012 Obsahuje fotku
Cynie mi začaly krásně růst, ale teď mi je začalo něco žrát. Mohli by to být mravenci? Nic jiného jsem u nich nenašla.
Tyčkové hruškovité rajče má vijany s listy. Co s tím?, 17.6.2012 Obsahuje fotku
Další květenství vypadá takto
Tyčkové hruškovité rajče má vijany s listy. Co s tím?, 17.6.2012 Obsahuje fotku
Posílám k tomu obrázek. Je to úplně to nejspodnější květenství.
Letos mám poprvé tyčkové hruškovité rajče. Rajče mi rostlo normálně, pak utvořilo vijan s květy a hned za ním, na tom samém vijanu, ale asi o 3 cm dále další vijan s květy. Na konci každého vijanu začal růst list. O patro výš je vijan s květy a list... celý příspěvek >
Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 14.6.2012
Mám je v bedýnce pod verandou, tedy v suchu, ale venku. Nevadí to? Nesežerou mi je myši?
Uskladnění cibulek tulipánů, jak na to?, 14.6.2012
Tak já ty kořeny odstraním všechny a tu slupku mám ale chuť oloupat. Zdá se mi lepší, když vidím, že ta cibule je v pořádku pod tou slupkou. Tak snad to tak bude v pořádku.
Slimáci, 13.6.2012
Ti neřádi mi podkousali povíjnice u plotu, měla jsem vysazené 3 různé barvy a těšila se, jak budu mít pěkný plot. Jenom překousali stonek, takže rostlina padla a té si už nevšimli. Z asi 30ti rostlinek zbylo 5 chudinek, přiklopila jsem je zatím... celý příspěvek >
Je cas na presadzanie tejto bazalky?, 9.6.2012
Já jsem bazalku přesadila na záhon po zmrzlých (tedy asi před měsícem) a od té doby mi přestala úplně růst :-(Je pořád stejná, jen má sem tam v listě dírku, nejspíš ji ještě něco užírá, ale nic jsem nenašla. Nevím, proč neroste, jakou jsem udělala... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika