Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nove Pluoty kombinuju jedinečnu chut marhule a slivky, 23.12.2012
Neco je z Kalifornie a neco je z Nemecka. A snad jsem napsal, ze 'vysoka odolnost kvetu proti mrazu' je jen marketingovy slogan. Jinak pestuji jahody odrud Alba, Roxana a Asia, ktere byly vyslechteny v Italii. Jahody jsou samozrejme neco... celý příspěvek >
No je to hodne, ale ma to byt az vic nez za rok, tak kdovi, kolik to bude stat a urcite to tak nebude stat vecne. Tak bud do toho ty penize dam nebo si rok dva pockam a koupim to levneji. Urcite to neni duvod se ted rozcilovat a tvrdit, ze je to... celý příspěvek >
Mne se to libi, pokud to bude bezne v prodeji a budu mit misto kam to vysadit, tak si z toho urcite neco vyberu, jsem na chalupe v zone 5, letos bylo udajne -27, tresen Van neprezila. Nevim, proc se ostatni domnivaji, ze je to drahe, nikde jsem... celý příspěvek >
Rozdeleni do USDA zon je pouze informativni a udava v podstate pouze odolnost proti zimnim mrazum. Rozsah 5-9 je dost siroky (pokud je to ovsem pravda), napr. u tresne Regina se udavaji vhodne zony 5-7, u Van nebo Lapins 6-8, resp. udaje se lisi... celý příspěvek >
Sušené švestky, povidla, 21.12.2012
To bude asi Čačanská najbolja, ta je velmi velka a dost bez chuti, u mne v chladnejsi poloze se ji navic moc nedarilo. Ale Lepotica vcelku chutna je a i dost velka, zkusim nasusit, susena by mohla byt jeste lepsi nez cerstva, jak rikate. J.R.
Sušené švestky, povidla, 21.12.2012
Co mate na mysli pod terminem 'velké jugoslávky', napr. Čačanskou lepoticu? To bych uvital, te se mi rodi hodne. Čačanská najbolja se mi neosvedcila (cca 600 m.n.m., JZ svah), tu uz nemam. J.R.
Sušené švestky, povidla, 16.12.2012
Susi nekdo merunky a pokud ano, jak chutnaji? Otec mi rikaval, ze jsou vynikajici, ale kupovane (susene) mne nezaujaly. Merunky tedy kupuji, delam si jednou za rok vylet od Jihlavy do Znojma, obvykle jich koupim hodne, aby se cesta... celý příspěvek >
Sušené švestky, povidla, 15.12.2012
V soucasnosti se nabizi 2 typy FD500 (průměr sít 34 cm) a FD1000 (průměr sít 38,6 cm). Ma cenu si koupit ten vykonejsi (a drazsi typ)? Kolik sit je prakticke mit k dispozici? V zakladni dodavce je 5.  J.R.
Oprava hup-cuku, 13.12.2012
Tuzemsky vyrobce je firma BRANO. Zkuste se podivat treba sem (ale to je lanovy, ne retezovy). J.R.
Nevítaný návštěvník/ce, 11.12.2012
Zeptam se hloupe - jaky je rozdil mezi mysi, hrabosem a hryzcem? Pri ryti zahonu jsem vyryl mensi (suchou travou vystlane) hnizdo - pobliz byla vyseta mrkev (castecne ozrana). Lezou mi do skleniku (neni na betonovych zakladech) - tam... celý příspěvek >
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 4.12.2012
Jsem také běžný pěstitel (jaro-podzim, vyšší chladnější poloha, žádné přitápění, okurky hadovky, rajčata). Polykarbonový, skleník, mám 3 sezóny, jsem s ním spokojený. Dvojité dutinky polykarbonu se nezanáší, plísně se nevytváří.... celý příspěvek >
Produkta a Karmína, 1.12.2012
Rad bych se pana Vyslouzila zeptal na křížence Karmíny a Bohemie, o kterem se zminoval v jinem vlakne. Nasel jsem ho na internetu pod oznacenim KuP – 268. Da se nekde koupit? J.R.
Hořkost brambor, 30.11.2012
A jsou horke i syrove, kdyz kousek ochutnate?
Popel na zahradu?, 30.11.2012
Použití popela ze dřeva je jednoznačně vhodným a v praxi je doporučováno jeho využití přes kompost, kdy se velice dobře živiny v něm obsažené naváží na organickou hmotu a také dojde k rovnoměrnému rozptýlení (rozložení), kdy pak při hnojení kompostem... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 27.11.2012
Jak to myslite, ze 'davka zivin nie je vyznamna'? Pokud zivinami myslime vapnik, draslik a fosfor, tak je davka zivin dost vysoka. Nevim, jaka je objemova hmotnost dreveneho popela kg/l, zkusim to nekdy zvazit 1 litr, pul kyble tj. 5 litru by mohl... celý příspěvek >
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika