Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvky kanadské, 15.11.2013
Kravsky hnuj nekteri pestitele (ci prodejci sazenic) pro boruvky doporucuji, jak je to s pH by bylo zajimave vedet. Uvazuji, ze bych zjara prisypal kolem rostlin, pokud sezenu hodne ulezely ci lepe zkompostovany hnuj. Pak bych zaleval... celý příspěvek >
Zjištění otáček motoru, 5.11.2013
Nevim o jakych vypadech mluvite. Pouze jsem doporucil seznamit se s prodavanymi multimetry s funkci mereni otacek a upozornil, ze to nemusi pro motorovou pilu vyhovovat. J.R.
Pokud nesjte schopen ci ochoten pochopit vetu  - prodavane multimetry jsou zrejme primarne urceny pro automobilove motory - tak jsem Vam chtel naznacit, ze jenom placate hlouposti. J.R.
Podivejte se na ty prodavane multimetry (s merenim otacek) a neplacejte hlouposti. J.R.
Pocet valcu hraje roli, aby Vam to ukazovalo presne a nemusel jste to prepocitavat. J.R.
Prodavaji se i multimetry s merenim otacek pomoci induktivního snímače (cena cca od 800 a vyse). Takze ten princip mereni bude asi stejny jako u mereni frekvence, jen je treba mit vhodne konstruovany snimac. Prodavane multimetry jsou... celý příspěvek >
Vyroba plecky, 4.11.2013
Tak znovu - ma nekdo zkusenosti s pleckou vyobrazenou v prispevku pana P.Z.? J.R.
Vyroba plecky, 3.11.2013
Plecka vypada zajimave, mne by spis zajimalo, zda s ni nekdo ma pracovni zkusenosti. Do vyroby se poustet nebudu, to bych se vic navztekal, nez usetril. J.R.
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 2.11.2013
Taky pouzivam normalni postrikovac, ale neslo mi o postrikovac, ale o trysku. Pouzivate na vsechny postriky jednu trysku? Ja mam asi 3 trysky, jednu mosaznou, regulovatelnou a 2 plastove, neregulovatelne. Ta jedna plastova vytvari kolmy (na trubku... celý příspěvek >
Zjištění otáček motoru, 1.11.2013
Co se tyce frekvenci modulace - na nosne vlne (vysilaci frekvenci) je frekvencene namodulovan prenaseny signal, na tom neni nic zvlastniho, ale to sem nepatri.  Slo mi o to, ze takto pojate mereni otacek nemusi byt spravne, muze to... celý příspěvek >
Frekvence se obvykle meri u harmonickych kmitu nikoliv u impulsu, termin pocitadlo frekvence jsem jeste nikdy neslysel. Jedno a totez to neni. Tim nerikam, ze nemuzete namerit nejaky smysluplny vysledek (nebo taky ne). J.R.
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 1.11.2013
A co horcice? Vysevam ji k ozdraveni pudy a zelenemu hnojeni, byl bych nerad, aby mi ji to zlikvidovalo. J.R.
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 1.11.2013
Taky pudu kyprim, zejmena v jarnim obdobi. Ale na cesticky by to bylo dobre, do jahod asi az po sklizni a orezani listu, to uz mne to krajne nebavi a ani nemam cas to udrzovat. J.R.
Multimetr s počítadlem frekvence - mereni frekvence a pocitani impulsu neni jedno a totez. J.R.
Stomp - zazrak v boji s burinou?, 31.10.2013
Zkusenosti dlouholete ma snad pan Kuky. Osobne o tom zatim jen uvazuji - do jahod - brambory okopavam (nemam jich mnoho, jen zahradni pestovani) a vzrostla nat pak brani rustu vetsiny plevelu. J.R.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika