Příspěvky uživatele - 162.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kompost, 25.6.2014
Vy to asi špatně chápete. Mám prořezaná prkýnka či fošny (mezi nimi zůstává jen párcentimetrová mezera pro provzdušnění) tak jako když se staví hranice na táborák. Nelezu dovnitř, ale lezu nahoru abych mohl hmotu kompostu při přidávání více stlačit,... celý příspěvek >
Jak vyčistit jezírko od řasy, 24.6.2014
Já to s tím balíkem slámy slyšel (když jsem se ptal proč to tam plave) o sinici, ale házelo se to tam myslím někdy před zimou. Jestli jsem to později podle náznaků odborníků na vodu správně pochopil, tak se tam měli množit nějaké baktérie, nebo... celý příspěvek >
Rajčata - listy do ruličky, 23.6.2014
Tak jak to popisujete... jakobych viděl svá dvě rajčata (kupovaná, myslím F1) která jsem neměl kam dát a tak jsem je dal do hlubokého stínu kde je téměř trvale vlhká půda. Ostatní rajčata (pravděpodobně pět druhů) umístěná více na slunci prosperují... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika