Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej do motoru B S, 4.3.2010
Ať žije Michal!!  Vím asi kam míříte. Ani já si nemyslím, že motory pracují v různých tepelných režimech. U motorů OHV a OHC je doporučeno olej 10W-40 asi proto, aby bylo rychle a dostatečně zaručeno mazání "vrchu" motoru, tzn, když... celý příspěvek >
Ano Michale, to je jasná věc, jenže jde o to, že si zde J.S dělá legraci z toho, že když někomu zůstane olej do auta použije ho do motoru sekačky a jak se zdá nejen já si myslím, že na tom nic špatného není. Teda já si to nemyslím, já to vím, protože... celý příspěvek >
Ono ani v tom povídání vloženém J.S se nepíše nic o tom, že by, jak oni vtipně uvádí, multifunkční olej škodil motoru. Je jen třeba často hlídat jeho množství, protože se více spotřebovává. To taky neznamená, že olej SAE 30 se kontrolovat nemusí.... celý příspěvek >
Elektrický kultivátor, 2.3.2010
Jak jste vyřešil vaši podmínku, aby jste si zkypřenou zeminu hned nepošlapal, když stroj jede v před?
Jednonápravový traktor, 2.3.2010
Může jezdit po druhé a třetí třídě za nesnížené viditelnosti, tento termín dle zákona o provozu na pozemních komunikacích, a musí to být stroj - sestava, která k tomu byla schválena. Nejde jen o zaplacení poviného ručení!! Příklad. Koupíte-li Vari s... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 8.2.2010
Přesně tak to je, jako je to napsané v prvním odstavci, nebo to vidíme stejně. Ovšem už v roce 2005 bylo nám všem jasné, jak je onen název myšlen. Na druhé straně já díky MTF získávám zdarma, nebo za cenu "šrotu" sekačku, sněhovou frézu a... celý příspěvek >
Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 29.1.2010
Milá paní, Pokud máte jistotu, že si v tom Mountfieldu vytočíte 50% slevu, pak ano, kupte tam.
Chci si koupit sekačku, prosím poraďte, 28.1.2010
Já bych se chtěl zmínit o možných motorech pro ženu v sekačkách. Mám názor, že motor Honda je pro ženu vhodnější. Díky automat. dekompresoru mají tyto motory prostě lehčí start než B&S. Jsou ženy které to neřeší a nastartují kde co, jen se o... celý příspěvek >
Motor sekacka, 20.1.2010
No, já na sekačce z roku1996 s motorem Tecumseh pojezdem a el.startem měnil motor zase za Tecumseh s el. startem.Nevidím důvod proč by nový motor nevydržel to, co původní. Koupil jsem ho v Milevsku za 3 450 kč.
Výběr stroje pro ruční orbu, 31.12.2009
Tube je plné důkazů že Vari oře a to i bez vedení obsluhou. Uznávám, že orba jílových zemin je odtížnější pak je ale třeba vědět jak si pomoci. Ty pluhy pro Vari nejsou od výroců stoprocentní. Není od věci vzít náklad (pluhové ostří) do kovárny a... celý příspěvek >
Tera - výměna motoru za 4-takt, 28.12.2009
Mě prostě dvoutakt po zahřátí nekouří a fouká-li vám vítr do ksichtu smrdí oba motory a vy také.
Vertikutátor?, 3.11.2009
S jakým záběrem, tedy délkou nožové hřídele, pro vaši výrobu počítáte?
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 30.10.2009
Já bych řekl, že kompresor pro tzv. hobby použití odstavený s tlakem do dalšího použití stejně ujde, takže se začíná od nuly. Já tlak vypouštím přes odkalovací šroub zásobníku i proto, abych se zbavil případného kondenzu.
Vari Honda s adaptérem rotační nožové sekačky, 21.10.2009
Tuto sekačku sice nepoužívám, ale vycházím s toho, že motory Honda pro Vari jsou seřízeny na vyšší otáčky než motory určené je pro rotační sekačky a proto by neměl být žádný problém.
Malotraktor Vari Honda nebo kultivátor od Mountfieldu?, 16.10.2009
Profikutilství Dakr začíná předbíhat Vari! Tak to je zpráva dne.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika