Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemaslug?, 6.6.2010
Bylo to balení přiměřené ploše? Je fakt, že letos jich je fakt moc. Ale volím Ferramol, jednak kvůli ježkům a pokud by zblbly kočky, tak i kvůli nim. 
Jak dlouho vydrží jabloně v kýbli s vodou, 6.6.2010
Já jen dodám, že pak ještě v dalších letech od povodní 2002 odcházejí i vzrostlé topoly a další stromy. Ale jabloně a ořechy skutečně přežily rodičům všechny.
Nově založený trávník, 6.6.2010
Dosejte hluchá místa, důležité je semena "zasekat" hráběmi, to co je na povrchu už teď nic neudělá a přikryjte bílou netkanou textilií. První měsíce můžou být znát rozdíly mezi místy s různou zeminou, u nás bylo znát rozdíl mezi dvěmi... celý příspěvek >
Clematis, 6.6.2010
Obávám se, že uchovat dlouhodobě plamének v osluněném květináči je nemožné. Je špatně půda přeschlá i přemokřená a navíc je plamének vyhlášený tím, že chce mít kořeny ve stínu - dává se buď kámen, nebo stínící trvalka.
Clematis, 6.6.2010
Pro hosta 210.197 - patrně máte odrůdu Prezident, mně kvete až v létě, a přijde mi choulostivější, tak si jí hleďte. Zkuste si najít povídání o této odrůdě na webu.
Hledám starší odrůdu slívy, 6.6.2010
Vidím, že jsem nenapsal výsledek, bylo to Ontario. Tím nechci zastrčit aktuální dotaz na odrůdu!
Zimolez nekvete, 5.6.2010
Prohlédněte konce větviček, tam se tvoří květenství a bývají silně napadány mšicemi. Pokud ano, použijte Mospilan, nebo jiný prostředek.
Domácí pekárna, 23.5.2010
Proti zklamání přidám dva body - Moulinexky pečou dost málo, světlá kůrka i na max. a domacipekarny.dama.cz/rady.php - tam se dočtete dost dobré rady pro první pečení a spoustu receptů. Taky zkušenosti se spoustou značek a druhů pekáren.
Kiwi, 21.5.2010
Správně se píše ananasnaja, tu nabízí třeba Krakonošovo zahradnictví. Zbytek označení bude toho výzkumáku
Slepice mají krvavá vejce, 21.5.2010
Patrně se oklovávají, začnou při nedostatku něčeho a problém je, že s tím nechtějí přestat.
Břečtan na dům, 21.5.2010
Tak moji sousedé by třeba taky napsali, jak to skvěle pokryje velké plochy, trvalo to docela dlouho, než to dorostlo nad 1.patro a až teď začínám prudit, protože se pod taškami tlačí dovnitř, taky okapu to asi nesvědčí. A díky různým přístavkům to z... celý příspěvek >
Mýdlová voda na trávník?, 21.5.2010
Určitě, je lepší zchladlá a na různá místa, ale půl roku jsem to praktikoval a nic se nedělo. A to bylo klasické tekuté mýdlo.
UKS Super robot - mlýnek na maso, 7.5.2010
Tak po prohlédnutí obrázků, pokud jste dokoupil tu převlečnou matici, tak už odšťavňovaci chybí jen ten žlábek na vylisované ovoce a nevyfotil jsem takové kovové kolečko, které se chytne šroubkem na čelo šneku - jsou dvě, tím se reguluje jak moc to... celý příspěvek >
Takže masomlýnek a úprava obroučky při rozbití originálního šlehače jsou na obrázcích. Šlehací nádoba s obrubou je snáz sehnatelná, používala se k samostatnému šlehači. Ovšem jeden z nejúžasnějších starých robotů je Zetka ze Zbrojovky Brno, ta měla... celý příspěvek >
Nádoba mixéru z pozdějších ETA strojků je shodná, dělaly se pak i menší velikosti. Fotky udělám později. Pokud si opatříte převodovku s příslušenstvím, ať už na Eta Mira (kovová) nebo plastovou na novější typy, tak můžete využít i šikovnější šlehač a... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika