|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemaslug?, 6.6.2010 Bylo to balení přiměřené ploše? Je fakt, že letos jich je fakt moc. Ale volím Ferramol, jednak kvůli ježkům a pokud by zblbly kočky, tak i kvůli nim. |  | Jak dlouho vydrží jabloně v kýbli s vodou, 6.6.2010 Já jen dodám, že pak ještě v dalších letech od povodní 2002 odcházejí i vzrostlé topoly a další stromy. Ale jabloně a ořechy skutečně přežily rodičům všechny. |  |
|  | Nově založený trávník, 6.6.2010 Dosejte hluchá místa, důležité je semena "zasekat" hráběmi, to co je na povrchu už teď nic neudělá a přikryjte bílou netkanou textilií. První měsíce můžou být znát rozdíly mezi místy s různou zeminou, u nás bylo znát rozdíl mezi dvěmi... celý příspěvek > |  | Clematis, 6.6.2010 Obávám se, že uchovat dlouhodobě plamének v osluněném květináči je nemožné. Je špatně půda přeschlá i přemokřená a navíc je plamének vyhlášený tím, že chce mít kořeny ve stínu - dává se buď kámen, nebo stínící trvalka. |  | Clematis, 6.6.2010 Pro hosta 210.197 - patrně máte odrůdu Prezident, mně kvete až v létě, a přijde mi choulostivější, tak si jí hleďte. Zkuste si najít povídání o této odrůdě na webu. |  | Hledám starší odrůdu slívy, 6.6.2010 Vidím, že jsem nenapsal výsledek, bylo to Ontario. Tím nechci zastrčit aktuální dotaz na odrůdu! |  | Zimolez nekvete, 5.6.2010 Prohlédněte konce větviček, tam se tvoří květenství a bývají silně napadány mšicemi. Pokud ano, použijte Mospilan, nebo jiný prostředek. |  | Domácí pekárna, 23.5.2010 Proti zklamání přidám dva body - Moulinexky pečou dost málo, světlá kůrka i na max. a domacipekarny.dama.cz/rady.php - tam se dočtete dost dobré rady pro první pečení a spoustu receptů. Taky zkušenosti se spoustou značek a druhů pekáren. |  | Kiwi, 21.5.2010 Správně se píše ananasnaja, tu nabízí třeba Krakonošovo zahradnictví. Zbytek označení bude toho výzkumáku |  | Slepice mají krvavá vejce, 21.5.2010 Patrně se oklovávají, začnou při nedostatku něčeho a problém je, že s tím nechtějí přestat. |  |
|  | Břečtan na dům, 21.5.2010 Tak moji sousedé by třeba taky napsali, jak to skvěle pokryje velké plochy, trvalo to docela dlouho, než to dorostlo nad 1.patro a až teď začínám prudit, protože se pod taškami tlačí dovnitř, taky okapu to asi nesvědčí. A díky různým přístavkům to z... celý příspěvek > |  | Mýdlová voda na trávník?, 21.5.2010 Určitě, je lepší zchladlá a na různá místa, ale půl roku jsem to praktikoval a nic se nedělo. A to bylo klasické tekuté mýdlo. |  | UKS Super robot - mlýnek na maso, 7.5.2010 Tak po prohlédnutí obrázků, pokud jste dokoupil tu převlečnou matici, tak už odšťavňovaci chybí jen ten žlábek na vylisované ovoce a nevyfotil jsem takové kovové kolečko, které se chytne šroubkem na čelo šneku - jsou dvě, tím se reguluje jak moc to... celý příspěvek > |  | UKS Super robot - mlýnek na maso, 7.5.2010 Takže masomlýnek a úprava obroučky při rozbití originálního šlehače jsou na obrázcích. Šlehací nádoba s obrubou je snáz sehnatelná, používala se k samostatnému šlehači.
Ovšem jeden z nejúžasnějších starých robotů je Zetka ze Zbrojovky Brno, ta měla... celý příspěvek > |  | UKS Super robot - mlýnek na maso, 7.5.2010 Nádoba mixéru z pozdějších ETA strojků je shodná, dělaly se pak i menší velikosti. Fotky udělám později. Pokud si opatříte převodovku s příslušenstvím, ať už na Eta Mira (kovová) nebo plastovou na novější typy, tak můžete využít i šikovnější šlehač a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|