Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemocne paraty, 12.5.2011
Zkuste pročíst téma o vápence.
Je nutné u částečně samosprašné švestky sázet opylovače?, 12.5.2011
Myslím, že by to netrvalo tak dlouho, zejména ta přiroubovaná větvička by kvetla brzy.
Skleník z izolačních skel, 8.5.2011
S dobrým větráním je dvojsklo lepší v přístupu světla. Pro běžné použití je drahé a těžké. Vy ho máte zadarmo, tak si můžete dovolit pořádnou konstrukci. Chystám se na totéž, formou zimní zahrady, skla byla za pár korun.
Jak uchovat co nejdéle česnek, 8.5.2011
Sáčky pouští pachy, pamatuji na okurky, to byla hrůza, natož česnek.
Které květiny slimákům nechutnají, 7.5.2011
Na clematisy mi tedy nejdou, časně z jara chráním řebčíky Ferramolem, chryzantémy a růže kolečky z logru. Ferramol doporučuji všem, protože není toxický pro ježky, psy a kočky. Jejich otravy Vanishem mají fatální průběh.
Něco mi žere zasazené fazole, 7.5.2011
Hlavně vám nepomrznou, já je dávám ven až po 15.5.
Vajíčka bez skořápky, 21.10.2010
Vápník, nejsnáze seženete mletý vápenec, používá se pro zlepšení půdy.
Co dělat proti plzáku španělskému?, 20.7.2010
Přesně, po rozházení ferramolu nebyli vidět a teď jsem dva soumraky po sobě chodil a vraždil. Přitom pozemek je obezděný, takže přísun zvenku snížen. Ale hromádka ponechaná k zaschnutí skutečně byla asi úkrytem, tam jich bylo asi dvacet a to byly... celý příspěvek >
Dilema, 19.7.2010
A když vás bolí záda, taky myslíte na rakev? I pro pejsky existují obstřiky a prášky. A v tom vedru jsem taky totálně apatický...
Kočky v zahradě, 19.7.2010
Kočka určitě tohle nedělá.Aby lezla do motoru  :D Ale ano, takhle se moje kotě projelo v motoru felicie 25km, pak se dva dny skrývalo až hlad ho přinutil se ozvat v garáži rodičů. A na netu najdete těchto případů spoustu, ale bohužel, většinou... celý příspěvek >
Kočky v zahradě, 19.7.2010
Reakce na zaběhnuté kotě - kočky jsou extrémně zvědavé a vaše kotě spíš nenašlo cestu zpátky, než úmyslně zvolilo volnost. I pro chalupu platí pravidlo zvykat nejprve 4 týdny uvnitř, aby poznalo místní pach, pak se snáze vrátí.
Čertova hruška (hnilička), 12.7.2010
nejlepší je označit si příslušný strom, pokud je u majitele na zahradě, domluvit se s ním. Na psat si do kalendáře a v prosinci odstarat rouby. Naroubovat na podnož. Vše ostatní se snazší jen zdá. Na podnoži můžete mít více odrůd, takže obavy z... celý příspěvek >
Sekačka pro louku ve svahu, 12.7.2010
Tahle plocha na rotační sekačku? A jednou za měsíc? Zkuste si jí půjčit a posekat. Tohle je na traktůrek, nebo bubnovou sekačku.
Vyryté kosatce, 10.7.2010
Hlavně musí být uložené ve stínu, třeba ve chlévě.
Existuje popínavka neopadající, nekvetoucí a nejedovatá?, 10.7.2010
Panašovaný břečťan je hezký, ale jeden druh na 40m bude nuda. Navíc opravdu v prvních letech leze pomalu. Už kvůli vzhledu to chce namíchat s přísavníkem - na podzim se krásně vybarví, zimolez - vonné květy, kuličky jsou potravou pro ptáky, plamínky... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika