|
Příspěvky uživatele - 185.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemocne paraty, 12.5.2011 Zkuste pročíst téma o vápence. |  | Je nutné u částečně samosprašné švestky sázet opylovače?, 12.5.2011 Myslím, že by to netrvalo tak dlouho, zejména ta přiroubovaná větvička by kvetla brzy. |  |
|  | Skleník z izolačních skel, 8.5.2011 S dobrým větráním je dvojsklo lepší v přístupu světla. Pro běžné použití je drahé a těžké. Vy ho máte zadarmo, tak si můžete dovolit pořádnou konstrukci. Chystám se na totéž, formou zimní zahrady, skla byla za pár korun. |  | Jak uchovat co nejdéle česnek, 8.5.2011 Sáčky pouští pachy, pamatuji na okurky, to byla hrůza, natož česnek. |  | Které květiny slimákům nechutnají, 7.5.2011 Na clematisy mi tedy nejdou, časně z jara chráním řebčíky Ferramolem, chryzantémy a růže kolečky z logru. Ferramol doporučuji všem, protože není toxický pro ježky, psy a kočky. Jejich otravy Vanishem mají fatální průběh. |  | Něco mi žere zasazené fazole, 7.5.2011 Hlavně vám nepomrznou, já je dávám ven až po 15.5. |  | Vajíčka bez skořápky, 21.10.2010 Vápník, nejsnáze seženete mletý vápenec, používá se pro zlepšení půdy. |  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 20.7.2010 Přesně, po rozházení ferramolu nebyli vidět a teď jsem dva soumraky po sobě chodil a vraždil. Přitom pozemek je obezděný, takže přísun zvenku snížen. Ale hromádka ponechaná k zaschnutí skutečně byla asi úkrytem, tam jich bylo asi dvacet a to byly... celý příspěvek > |  | Dilema, 19.7.2010 A když vás bolí záda, taky myslíte na rakev? I pro pejsky existují obstřiky a prášky. A v tom vedru jsem taky totálně apatický... |  | Kočky v zahradě, 19.7.2010 Kočka určitě tohle nedělá.Aby lezla do motoru :D
Ale ano, takhle se moje kotě projelo v motoru felicie 25km, pak se dva dny skrývalo až hlad ho přinutil se ozvat v garáži rodičů.
A na netu najdete těchto případů spoustu, ale bohužel, většinou... celý příspěvek > |  |
|  | Kočky v zahradě, 19.7.2010 Reakce na zaběhnuté kotě - kočky jsou extrémně zvědavé a vaše kotě spíš nenašlo cestu zpátky, než úmyslně zvolilo volnost. I pro chalupu platí pravidlo zvykat nejprve 4 týdny uvnitř, aby poznalo místní pach, pak se snáze vrátí. |  | Čertova hruška (hnilička), 12.7.2010 nejlepší je označit si příslušný strom, pokud je u majitele na zahradě, domluvit se s ním. Na psat si do kalendáře a v prosinci odstarat rouby. Naroubovat na podnož. Vše ostatní se snazší jen zdá. Na podnoži můžete mít více odrůd, takže obavy z... celý příspěvek > |  | Sekačka pro louku ve svahu, 12.7.2010 Tahle plocha na rotační sekačku? A jednou za měsíc?
Zkuste si jí půjčit a posekat. Tohle je na traktůrek, nebo bubnovou sekačku. |  | Vyryté kosatce, 10.7.2010 Hlavně musí být uložené ve stínu, třeba ve chlévě. |  | Existuje popínavka neopadající, nekvetoucí a nejedovatá?, 10.7.2010 Panašovaný břečťan je hezký, ale jeden druh na 40m bude nuda. Navíc opravdu v prvních letech leze pomalu.
Už kvůli vzhledu to chce namíchat s přísavníkem - na podzim se krásně vybarví, zimolez - vonné květy, kuličky jsou potravou pro ptáky, plamínky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|