Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí na rezistentních odrůdách angreštu, 1.6.2012
Já mám vedle sebe vysazeny tři keře angreštu, Niesluchiwski, Invicta a Hintermaki. Loni poprvé rodily a na Niesluchowském se mně objevilo americké padlí. Na ostatních dvou nic. Tak jsem to letos střikl Discusem, měl jsem ho stejně nachystaný na... celý příspěvek >
Zvyšuje bór odolnosť k mrazu?, 1.6.2012
Stoprocentní souhlas. Mám na to úplně stejný názor.                 Mr Big
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 1.6.2012
Pro pana 235.147: Váš příspěvek nemá chybu. Díky.          Mr Big
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 1.6.2012
Nikde jsem nijak ani teoreticky nepsal o tom, že by skleník neměl vychladnout.                                   Mr Big
Zvyšuje bór odolnosť k mrazu?, 1.6.2012
Myslím si, že odolnost oproti mrazu je rostlinám dána geneticky, a že se může dokonce lišit i u různých odrůd jednoho druhu. Co platí pro ozimou řepku nemusí platit pro ovocné stromy ev. zeleninu. Zahrádkářům zbývá jen věřit nebo nevěřit, že to... celý příspěvek >
Postřik a ochranná lhůta u drobného ovoce, 31.5.2012
Myslím si, že to nebyla dobrá volba, pokud se nemýlím, tak OL je 28 dní (ovocné dřeviny)        Mr Big
Kroucení listů u rajčat - proč?, 31.5.2012
Já osobní zkušenost s tímto nemám žádnou, nikdy jsem nic podobného neměl. Herbicidy vůbec nepoužívám, sazenice pěstuji v substrátu (3 díly hlína ev kompost z mé zahrady- 1 díl universální substrát kupovaný). Sazenice ničím nehnojím. Na kompost házím... celý příspěvek >
Kroucení listů u rajčat - proč?, 31.5.2012 Obsahuje fotku
Přidávám obrázek z diskuze na zahradkari.cz                    Mr Big
Zelené hnojení, 30.5.2012
Mám zájem si koupit semeno jetele (inkarnát) ev. semeno vikve huňaté pochopitelně v malém balení. Poraďte kde bych mohl sehnat, nejlépe někde v blízkém okolí Brna.     Mr Big
Nemocna cuketka?, 30.5.2012
Tak jsem se znovu podíval na tu Vaši fotku a musím souhlasit s Hančou. Padlí to není.           Mr Big
Skvrny na listech cukety - poradíte?, 30.5.2012
Ano, popálená od slunce. Rostlina jinak vypadá velmi dobře.   Mr Big
Nemocna cuketka?, 30.5.2012
Na cuketě máte padlí.          Mr Big
Ochrana rajcin a paprik proti plesni, 30.5.2012
Stačí ve druhé polovině června, pouze pokud by se změnilo počasí (předpovědi na dluhotrvající deště) bylo by vhodné začít postřik Acrobatem dřív. Jinak AgroBio (dodavatel pro ČR) uvádí ochrannou lhůtu pro rajčata 21 dnů, tzn. že poslední postřik... celý příspěvek >
Loni Lignohumát letos Mykorhiza, 29.5.2012
Úplně normální reklama, přičemž žádný z bodů zde uvedených si zahrádkář není schopen ověřit. To znamená buď věříte nebo ne. Já jsem si koupil 0,7 kg přípravku Symbivit a zkouším ho na paprikách Jalahot a na rajčatech. Zajímá mne, zda sklizeň při... celý příspěvek >
Bílé skvrny na listech rajčete, 28.5.2012
Ano, obě jsou si podobné, ale pokud pěstujete ve skleníku tak to bude spíš ta skleníková.                      Mr Big
Další diskuze:  7172737475>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika