Příspěvky uživatele - 135.131

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 15.9.2014
Tak nakonec jsem to dle rady upravil a už to funguje.Skoro po sezóně a vše pracuje normálně, ale opravdu je třeba mít lepší terén.Stálo to trochu námahy, ale jinde než na upraveném terénu už nesekám.Jinak ještě jednou díky za radu.
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 18.6.2014
Díky za radu.Pozemek jsem možná sekal zprvu dost nešetrně a vše drželo/ani jsem nevěděl, že tam nějaké kolíky jsou/.Řemen možná dostal tehdy ránu, ale letos se utrhl na naprosto normálním místě.Kámen jsem jednou opravdu chytil pořádně, někdo mi... celý příspěvek >
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 16.6.2014
Mám Starjet 102-24P2 se závěrkou asi rok.Prvních asi 25hodin bylo v pohodě, letos jsem urazil kolíky když jsem najel na velký drn hned na jaře.Následně jsem je poprvé vyměnil a najel na malý odhozený kámen. Kolíky jsem musel... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika