|
Tykev, 16.4.2014 mam dotaz. ma zatravenou plochu 6x40m. 200m n.m. jizni morava.puda sušší. chtěl bych se zeptat, jestli je dobry napad pestovat hokkaido na tomto místě.Vím že mě zálivka nemine. Mám 2 otázky.
1.bude stacit zalivka 1x tydne, kdyz pri vysazovani... celý příspěvek > |
 |
Rebarbora, 15.4.2014 dobrý den, semínka právě nechci. z tech to roste dlouho. z mlade rostliny nebo odkopku muzu sklizet prvni listy nasledujici rok. ale i tak diky ;-) |
 |
|
 |
Rebarbora, 15.4.2014 Dobrý den,
má někdo rostliny revbarbory.sháním pár kousku na zasazení.
Případně někdo ví, kde by se dala rostlina koupit?
okolí Brno, Díky Tonda, antoninwies@gmail.com
|
 |
Durancie vysokokmen, 13.11.2013 o ten plevel mi zase tak nejde.protoze uz ted je pozemek zatravneny z velke casti a chci to tak nechat do budoucna kvuli ovcim.terasy urcite delat nebudu.je to moc pracne a sousedi by asi taky nebyl dvakrat odvazani. na ten granulovany kravsky hnuj... celý příspěvek > |
 |
Durancie vysokokmen, 13.11.2013 zaregistroval jsem se, protoze je mi uz trapne psat jako anonym.-)
pred rokem jsem bohužel tento sad v plánu neměl. co vím, tak je rozhodně lepší nechat zrát promíchaný hnuj se zeminou nad zemi a ne pod zemí.kvůli přístupu vzduchu atd.tlení... celý příspěvek > |
 |
Durancie vysokokmen, 13.11.2013 tak vlákno jsem si přečetl. plno novinek pro mě :-) třeba ta ochrana kmenu, to je super.poslední dva dny už přes noc mrzne.není na přesazení pozdě letos?na pozemek budu navazet konsky hnuj, ktery promícham se zeminou a nechám uležet do jara.co je... celý příspěvek > |
 |
Durancie vysokokmen, 12.11.2013 * zarýt :-) |
 |
Durancie vysokokmen, 12.11.2013 dost z tech mensich stromku už plodí.podle vzhledu a chuti je si ovoce podobne.zkusim zarit a podivat se na kořeny.dam vedet.ale asi az o vikendu.v tydnu nestiham, protoze je brzo tma. |
 |
Durancie vysokokmen, 12.11.2013 myslim si, ze stromnky jsou urcite z pecek.jsou na svahu a vsechny nove stromky jsou od stromu smerem dolu.tak jak padali a gravitaci se kutáleli.dlouha leta je tam nikdo nesbiral.Durancie neni nicim napadena.letos jich bylo hodne, tak trosku... celý příspěvek > |
 |
Durancie vysokokmen, 11.11.2013 jde mi o to, ze durancie mi rostou samovolne ze spadaných plodů.takze bych chtěl vybrat vhodne stromky, udelat z nich vysokokmeny a zbytek stromku vyřezat. Durancie nemusí být pěstované na jiné podnoži.Nebo jsem se o tom aspoň dočetl na vícero... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Durancie vysokokmen, 11.11.2013 je vhodné durancii pěstovat jako vysokokmen?výška cca 170 cm. |
 |
Sběrač švestek, 7.11.2013 zdravím, co říkate na tuto vychytávku? Má někdo s tím zkušenosti? Vypadá na užitečnou věc. Tonda
|
 |
Durancie, 7.11.2013 diky za dopovedi.o vikendu delam fotky, aby jste si udělali predstavu.nektere stromy maji dost postraních vetvi, nektere ne. |
 |
Durancie, 6.11.2013 Zdravím, měl bych dotaz. Mám neudržovany malý sad(6x50 metrů) ve svahu.z poloviny je zarostlý nalety akátu a z druhe poloviny je zarostlí duranciemi.stromy jsou jeden vedle druheho.tesne vedle sebe.prozatim jsem vysekal male stromky. ted mam... celý příspěvek > |
 |