Příspěvky uživatele - 148.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tykev, 16.4.2014
mam dotaz. ma zatravenou plochu 6x40m. 200m n.m. jizni morava.puda sušší. chtěl bych se zeptat, jestli je dobry napad pestovat hokkaido na tomto místě.Vím že mě zálivka nemine. Mám 2 otázky. 1.bude stacit zalivka 1x tydne, kdyz pri vysazovani... celý příspěvek >
Rebarbora, 15.4.2014
dobrý den, semínka právě nechci. z tech to roste dlouho. z mlade rostliny nebo odkopku muzu sklizet prvni listy nasledujici rok. ale i tak diky ;-)
Rebarbora, 15.4.2014
Dobrý den, má někdo rostliny revbarbory.sháním pár kousku na zasazení. Případně někdo ví, kde by se dala rostlina koupit? okolí Brno, Díky Tonda, antoninwies@gmail.com
Durancie vysokokmen, 13.11.2013
o ten plevel mi zase tak nejde.protoze uz ted je pozemek zatravneny z velke casti a chci to tak nechat do budoucna kvuli ovcim.terasy urcite delat nebudu.je to moc pracne a sousedi by asi taky nebyl dvakrat odvazani. na ten granulovany kravsky hnuj... celý příspěvek >
zaregistroval jsem se, protoze je mi uz trapne psat jako anonym.-) pred rokem jsem bohužel tento sad v plánu neměl. co vím, tak je rozhodně lepší nechat zrát promíchaný hnuj se zeminou nad zemi a ne pod zemí.kvůli přístupu vzduchu atd.tlení... celý příspěvek >
tak vlákno jsem si přečetl. plno novinek pro mě :-) třeba ta ochrana kmenu, to je super.poslední dva dny už přes noc mrzne.není na přesazení pozdě letos?na pozemek budu navazet konsky hnuj, ktery promícham se zeminou a nechám uležet do jara.co je... celý příspěvek >
Durancie vysokokmen, 12.11.2013
* zarýt :-)
dost z tech mensich stromku už plodí.podle vzhledu a chuti je si ovoce podobne.zkusim zarit a podivat se na kořeny.dam vedet.ale asi az o vikendu.v tydnu nestiham, protoze je brzo tma.
myslim si, ze stromnky jsou urcite z pecek.jsou na svahu a vsechny nove stromky jsou od stromu smerem dolu.tak jak padali a gravitaci se kutáleli.dlouha leta je tam nikdo nesbiral.Durancie neni nicim napadena.letos jich bylo hodne, tak trosku... celý příspěvek >
Durancie vysokokmen, 11.11.2013
jde mi o to, ze durancie mi rostou samovolne ze spadaných plodů.takze bych chtěl vybrat vhodne stromky, udelat z nich vysokokmeny a zbytek stromku vyřezat. Durancie nemusí být pěstované na jiné podnoži.Nebo jsem se o tom aspoň dočetl na vícero... celý příspěvek >
Durancie vysokokmen, 11.11.2013
je vhodné durancii pěstovat jako vysokokmen?výška cca 170 cm.
Sběrač švestek, 7.11.2013
zdravím, co říkate na tuto vychytávku? Má někdo s tím zkušenosti? Vypadá na užitečnou věc. Tonda
Durancie, 7.11.2013
diky za dopovedi.o vikendu delam fotky, aby jste si udělali predstavu.nektere stromy maji dost postraních vetvi, nektere ne.
Durancie, 6.11.2013
Zdravím, měl bych dotaz. Mám neudržovany malý sad(6x50 metrů) ve svahu.z poloviny je zarostlý nalety akátu a z druhe poloviny je zarostlí duranciemi.stromy jsou jeden vedle druheho.tesne vedle sebe.prozatim jsem vysekal male stromky. ted mam... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika