Příspěvky uživatele - 42.162

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Smrk sivý - postupné zasychání, 27.6.2014
Tak to po cca týdnu vypadáš, že to nejspíše bylo záléváním a suchem. Je fakt, že jak byly ty vysoké teploty a nezapršelo, tak jsem to také nezaléval. Poté jsem to pákrát zalil a vypadá to, že opadávání jehličí přestalo, tak snad to bylo... celý příspěvek >
O jakou se jedná rostlinu?, 17.6.2014
Děkuji
O jakou se jedná rostlinu?, 16.6.2014 Obsahuje fotku
Zdravím, potřeboval bych zjistit název této rostliny, neznáte ji někdo? Moc děkuji
Smrk sivý - postupné zasychání, 16.6.2014 Obsahuje fotku
Ještě jedna fotka.
Smrk sivý - postupné zasychání, 16.6.2014 Obsahuje fotku
Zdravím, asi rok máme na zahradě pár Smrků sivých, ale v kulovité formě (Picea glauca "Alberta Globe"), ještě letos z jara krásně obrážely a byly krásně zelené. Ale za posledních 14 dní začaly poštupně zasychat a jehličí opadávat. Je zajímavé, že... celý příspěvek >
Jak na puklice, 30.12.2013
Přípravek Actellic 50EC ještě existuje, ale normální smrtelník se k němu nedostane. Používají ho většinou ve mlýnech k hubení obilních škůdců. Jeho cena za 5 l balení se pohybuje v řádu 9.000,- Kč. Takže jen přes známé. Jinak jsem vyzkoušel od... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika