Příspěvky uživatele - 216.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Podzimní červeň - ale co to je?, 14.10.2013
Jen pro pořádek - délku slov jste, pane Josefe, naznačil čím? Počtem teček? Všude jsou jen tři.
Jaké cibuloviny mohu nechat nastálo v záhonu?, 20.9.2013
Jsem na tom na Sedlčansku úplně stejně, včetně toho ořezání srpem naprosto svěžích listů narcisů. Letos k tomu došlo někdy v půli července. Letošní rok se vůbec vyvedl, zima skončila v červnu a začala v září.
Prokousané listy muškátů, 7.8.2013
Fakt se to dá snadno najít i bez zakládání nového vlákna.
Kocide 2000 okurky, rajčata - špatný pocit s postřiku, 31.7.2013
Hlavně až vám příště zbyde nějaký postřik, tak s ním něco na zahradě prostě pošplíchejte. Jestli to náhodou není blbost řešte až potom.
Jen si tak trochu postěžovat, 30.7.2013
Proboha, to je mi vás taky moc líto. Bydlím na sedlčansku, takže jsme to měli asi o fous. Já sice vím, že jsou na světě horší věci, ale obrečela bych to hrozně.
Domácí ořechovice, 28.7.2013
Taky se připojím s dotazem. Můžu do ořechovky použít plody, napadené antraknózou? V dalekém širokém okolí není zdravý ořech, a bylo by mi líto znehodnotit poměrně slušnou jablkovici.
Jak poznám, že je dýně Hokaido zralá?, 25.7.2013
Přečtěte si toto vlákno.
Višeň ztratila všechny listy, 25.7.2013
Asi to bude česky skvrnitost listů (nechce se mi to hledat), v tom případě naprosto souhlasím. Měla jsem kdysi totéž, tak jsem pátrala po příčině. Višeň přežila, další rok jsem už stříkala a od té doby je pokoj.  Na moniliovou spálu je teď už... celý příspěvek >
Jak je to s opadavostí břečťanu - Hedera helix?, 23.7.2013
Obávám se, že jste další, kdo nemá břečtan. Ten se samozřejmě pne bez opory, má tzv. příčepivé kořínky, kterými se uchytí na podkladu. Břečtan není ovíjivý, drát by mu moc nepomohl,
Květák a Brokolice, 15.7.2013
Seju do květináče, posléze přepichuji do kelímků, protože je to tak jistější. Ale toto činím tak nejpozději začátkem června - taky vzhledem k výše zmíněné nadmořské výšce. Ale řekla bych, že teď už je na výsev pozdě skoro všude.
Květák a Brokolice, 15.7.2013
Já pěstuji brokolici v posledních letech už JENOM na podzim.  Ta jarní vždycky šla rychle do květu, a byla plná různé hmyzí havěti. Zatímco na podzim mi brokolice tvoří růžice až pozdě, když už je nic nežere, bělásci nelítají. A drží i přes... celý příspěvek >
Zasažení Roundupem, 11.7.2013
Na roundupu je varování, že pokud do tří hodin přijde déšť, přípravek je neúčinný. Když tedy v této době déšť "vyrobíte" postřikováním, poléváním apod., tak byste měli svoje rostliny zachránit. Musíte ale polévat zelené nadzemní části rostlin,... celý příspěvek >
Rajčata - fleky na listech - co to je?, 11.7.2013
Tak já se s dovolením přidám se svým názorem. Plíseň bramborovou jsem na rajčatech měla za těch 25 let, co je pěstuji, už mockrát, a nikdy nevypadala tak, jako na přiložených fotkách. Navíc se nevyskytovala jen na spodních listech. Ale je to jen moje... celý příspěvek >
Drobné tečky na plodech chrupky, 8.7.2013
Posouvám tímto dotaz nahoru, protože odpověď by mě taky zajímala. Měla jsem to kdysi na třešních, ale jen jeden rok, Opravdu nikdo nemá žádný názor nebo tip, co by to mohlo způsobovat?
Přehřátá rajčata, 6.7.2013
Té vody jim dejte podstatně víc než jen trochu. Listy se nezkroutily, zvadly z nedostatku vody. Čím budou rostliny větší, tím víc prorostou kořeny květináč a nebude v něm dost zeminy, která by vodu zadržovala.Dejte pod květináče velké podmisky.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika