|
Příspěvky uživatele - 57.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Automaticka regulace prutoku, 29.1.2010 Jak casto to tak cistite (vypoustite kal)?
a u tech sit opravdu staci ten vestaveny kartacek nebo je jednou za cas cistite i nejak jinak manualne?
Diky |  | Automaticka regulace prutoku, 29.1.2010 Dekuji za popis ted uz mne je to jasne, ale zas mne neni jasne :-) jestli tedy vyrabet sitovy filtr svepmoci nebo radsi koupit toto reseni za cca 9000 a automaticke cisteni dodelat svepomoci.
Z tech necistot uvnitr mam trosku obavu, precejen nadoba... celý příspěvek > |  |
|  | Automaticka regulace prutoku, 27.1.2010 Pane Hrkale, ted jsem narazil na modul M2 oase proficelar screendrive - melo by to mit samocisteni kazdych 30sec pomoci jakychsi kartacu - jen je to na intrnetu hodne nepresne a zmatecne podano, jedou je to manualni podruhe zase automaticke, jednou... celý příspěvek > |  | Doma dělané filtrace, 27.1.2010 Pane Hrkale vy jste myslim zastupce OASE - kdyz mrknete na to video na youtube oase swimpond pro - je to nejake standardizovane reseni? Nebo je to jen priklad?
Diky |  | Doma dělané filtrace, 25.1.2010 Pane Hrkale, muzu Vas poprosit o zkusenosti s vortexem - jaka je jeho ucinnost - jak velke castice dokaze separovat. Mne osobne zajimaji hlavne ty plovouci rasy - shluky.
Diky |  |
 |
|
|
|