Příspěvky uživatele - 216.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Půdní vrták Mountfield MTL 51 x Dolmar PD 520 x Stihl BT 121, 9.2.2010
Používám jamkovač Stihl na vrtaní děr pro oplocenky a sázení lesních stromků. Ročně vyvrtá cca 15 000 - 20 000 děr. Půjčují si jej ode mne i jiní lesáci. Stihl nemá chybu a bez brzdy určitě nebrat!!! Když potkáte v zemi kámen nebo kořen, tak to se... celý příspěvek >
Kompresor olejovy nabo bezolejovy, 31.10.2009
Malé množství oleje obsahuje, ale to je zanedbatelné. Při stříkání barev musí být na kompresru ještě připojen odlučovač vody (oleje)!
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 31.10.2009
Tak to je goooll. Nevíte snad že je membrána v manometru??? Ta se ničí. Pak se někteří diví, že se jim samovolně vypouští kompresor!!! Vždy vypouštět!!! Další názor, že při vypouštění kompresor vydrží méně je taky pěkná kravina. Proboha lidi, kam na... celý příspěvek >
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 30.10.2009
Hloupost je to co píšete, víte vy z čeho se skládá manometr? Říkají vám něco membrány atd? Rok jsem dělal v servisu - převážně pístové kompresory, tak vím o čem píši
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 30.10.2009
Jestli chcete, aby vám kompresor dlouho sloužil, tak je důležité vypouštět vzduch. Pokud tak neučiníte, tak si zbytečně ničíte manometry!!!
Měření kvasu cukroměrem, 30.10.2009
Rozdíl je zanedbatelný, proto se cukroměry vyrábí bez teploměru ;-) Pepa
Plevel v trávníku, 25.10.2009
Dobrý den, zajímalo by mně, zda Bofix nezničí i kytičky - skalničky, tulipány a macešky, které v těsné blízkosti lemují trávník. Děkuji za odpověď.
Redeni benzinu s Olejem, 20.10.2009
Prave ze v prilozenych papirech neni absolutne vubec nic o spravnem zabihani motoru ani presnem druhu paliva, tak ze kdyby doslo na "lamani chleba", tak jim tu pilu asi oboucham v prodejne o hlavu a koupim si rucni spolu se sekyrou. Proto pokud nekdo... celý příspěvek >
Redeni benzinu s Olejem, 20.10.2009
Dobry den, mam novou pilu Oleo-Mac GS 410C a chtel bych se zeptat na spravne redeni benzinu s olejem. Prvnich deset hodin kdy bude pila v zabehu bych mel redit palivo 1:40 a pak normalne 1:50? Je plne dostacujici kdyz budu jako palivo pouzivat... celý příspěvek >
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 4.6.2009
" Přesto jste napsal, že já se mám uklidnit a že pan Radek B nikoho nenapadá, na nikoho netlačí, má nestranné posouzení a rozumí velmi dobře Stihlu. Stihlu rozumí tak, že ani neví (možná nechce vědět) že u křoviňáku jsou použity zastaralé motory... celý příspěvek >
Když se rozhodnete sami opravovat, 10.5.2009
Moc porovnávat nemůžu protože jsem toho zas tolik neopravil ale u toho Maca jsem to nenašel.
Ale nevím to jistě.
Dolmary tady nějak lidi nemají, proto tam nevím, ale na jednu pilu si už nevzpomínám co to bylo za pilku, mám dojem že měla horní úchyt, nicméně jistý si nejsem, je to už asi rok. Druhá tu byla nedávno, proto vím dobře že to byl mcculoch mac 130. Tam... celý příspěvek >
Ne není tam, opravuji mimo jiné i tyto pile a skutečně tam není, ani nikde v cestě.
ARB, to je divný že to nejelo. Nenalíval jsi nádržku maximálně plnou, nebo starý benzin? Opravoval jsem také hobby pily, které neměly ventilek a ani žádný odvětrání. V rámci zkušebníhho řezu jsem si prořezal zahradu a šlapala dokud nedošel benzin.... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika