Příspěvky uživatele - 216.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Technika pro komunalni sluzby, 10.5.2013
to by mě taky zajímalo
ahá, už to chápu, já jsem si říkal, proč někteří sekáči bouchají kosou o zem, už to chápu
A proč 4taktní Hondu?
myslím že asi ne
obojí je dobrý
Vadnutí listů rajčat, 4.5.2013
Přelito?
Suncrest (dotaz), 4.5.2013
Fairhaven mám na zahradě, zkusím porovnat, mám však pocit že ten u baráku je pozdější. Mirek
Robotické sekačky, 16.4.2013
Já jsem se byl ptát přímo na stáncích na výstavě. Základní princip je stejný. Natažený drátek s malým napětím tvoří hranice prostoru pro sekání. Odborníci z prodejny robota naprogramují na Váš pozemek a vy mu už jen pak v portu dodáváte energii.... celý příspěvek >
Solo v Mountfielde, 6.2.2013
Ále kdeže koniec na jar má byť 50 percent na všetko
Solo v Mountfielde, 2.2.2013
u nás se taky něco děje solopraha pily nenabízí
Solo v Mountfielde, 27.1.2013
zajímal by mě názor solopraha když je tak obešli a C pily ještě nemají na webovkách.
Solo v Mountfielde, 13.1.2013
Dobrý den, pily jsem si prohlédl, je to Solo, tak, jak jej znám. Jinak se stačí zeptat. Prodavač byl velmi ochotný, hned donesl katalog 2013. Na nepatrnou změnu názvu odpověděl, že je to specielní dodávka či objednávka pro Mtfd. Katalyzátor prý pily... celý příspěvek >
Jahody škudci, 15.5.2012
Nafotím zítra. Mirek
Jahody škudci, 15.5.2012
Na jahodách se objevují pěnová hnízda která vypadají jako sliny a v nich je nějaká světlezelená potvora. Fotky bohužel nemám, máte někdo povědomí o tom co to je? Mirek
Ekologické nebo kompostovací WC, 2.5.2012
Na letním táboře máme 6 kusů PROVAPO I. Udělali jsme od všech záchodů odvod odpadu do společného potrubí. Je to bezporuchové a hygienicky vyhovující. Zpočátku jsme měli problém s hygienikem ohledně náplní a po prověření a doložení nezávadnosti od... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika