|
Příspěvky uživatele - 72.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak udržet cca 1000m2 nevyužívané travnaté plochy?, 9.3.2015 Já jsem řešil podobný problém. Když jsme na chalupu přijeli, tak byla někdy tráva skoro po pás. Vyřešil jsem to bubnovou sekačkou. Koupil jsem blanici se šípovými koly, tenkrát foukaná kola nebyla. 1000m2 je otázka cca 1hod. sekání. Objedu s ní i... celý příspěvek > |  | Jak se bránit okusu srnkami na zahradě, 7.3.2015 Já jsem nyní zkusil použít "pachový ohradník" (obchodní název Pacholek) Jsem zvědav jestli to bude něco platné. Neřešil jsem to jako ohradník kolem zahrady, ale ke každému stromu. Smrdí to jako pořádně zahnilé nohy. Takže uvidíme.
FO |  |
|  | Dolmar PS 420 SC x Stihl MS 211 x Husqvarna 440, 24.2.2015 Dnes je problém zjistit, co je kde vyrbeno. Navíc jsem přesvědčen, že na tom u značkových výrobků nezáleží.
FO |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 19.2.2015 Víte, p.140.103, tou fotkou jste přece nikomu nezkřivil vlásek. Tím jste jen ukázal, že na fotce není jen síťka, ale funkční katalyzátor. Podívejte se na barvu. To si opravdu myslíte, že jsem takový prosťáček, že jsem na vlastní pilce, kterou... celý příspěvek > |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 19.2.2015 Plně souhlasím. Ale právě, že se jedná o nejsledovanější tema, bývá velmi často marketingově zneužíváno.
FO |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 19.2.2015 Nepostřehl jsem, že by tu někdo vychvaloval katalyzátor. Rozhodně tu nikdo neuváděl že katalyzátor by měl být důvodem pro koupi pily. Pokud jsem já něco psal, tak jsem uvedl, že jsem byl převapený funkcí katalyzátoru na 2t motoru. Bohužel se vliv... celý příspěvek > |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 17.2.2015 Klidně ji kupte a budete určitě spokojený. Tyto diskuze vždy skončí na takovýchto detailech. Katalyzátoru se nebojte, problém s ním není. Jedinou závadu jsem na ní měl : vadný modul zapalování. To se nedá nazvat typickou vadou. Dnešní PS420SC... celý příspěvek > |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 17.2.2015 Je to velká náhoda se takhle sejít v čase. Ke katalyzátor ještě jen toto. Žhnutí katalyzátoru je důsledek katylytického spalování nespálených zbytků. Jak jsem psal, byl jsem k použití KAT na 2T motor skeptický, hlavně k jeho životnosti. Bral... celý příspěvek > |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 16.2.2015 Já nepotřebuji slyšet nic. Jde o to, že pokud je použitý katalyzátor funkční a má potřebnou účinnost, tak je jedno jestli je to ve tvaru síťky, nebo trubky naplněné vlnitým plechem s aktivním povrchem, tak to je katalyzátor. Já reaguji na jeden váš... celý příspěvek > |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 16.2.2015 Pro 96.2:
Tady je katalog Stihl.
Tam jsou řetězy dobře popsány. Zvětšetě si to, pak je vše patrné. Jistě, koupením řetězu od Oregonu neprohloupíte, ale není pravda, že všechny pojmenované "vychytávky" Oregonu jsou jedinečné a dávají oproti... celý příspěvek > |  |
|  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 16.2.2015 Pokud to funguje jako katalyzátor, tak to je katalyzátor. Nevím, jak jste poznal. že nekatalizátor má funkci katalyzátoru. Jak jste to poznal? Nejde o moji spokojenost. Já v tom mám jasno, ale jde o to, aby vaše výroky nemátly ty, kteří v tom dosud... celý příspěvek > |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 16.2.2015 Když to nepoznáte, tak o tom nepište a nemaťe lidi. Jednoduchá rada.
FO |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 16.2.2015 To je ono. Také bývá problém s broušením na brusce. Stihl totiž nikde nezveřejnil úhel nastavení kotouče brusky. Údaje na krabičkách jsou jen pro ostření pilníkem. Na bruskách orig. Stihl HOST(asi je to nepřesné) je napevno nastavený úhel 50°. ... celý příspěvek > |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 16.2.2015 Ano, 91VXL je delší než 91VX. Také kdo používal tento řetěz, musel nadávat, jak drahé to je řezání. Verze ***L platí pouze pro tento "hobbík". Řetězy **LP(X), **BP(X) jsou normální, o žádné verzi L nevím, nechám se poučit.
FO |  | Oleo-Mac GS 410 CX - podělte se se mnou o zkušenosti, 16.2.2015 Pro 140.103 (snad jsem to nezkomolil.
1. Co funguje jako katalyzátor, tak to je katalyzátor. Co funguje jako sítko, tak je to sítko. Na mé 420 katalyzátor skutečně funguje. Jediná nevýhoda tohoto řešení je, že se tato část hodně zahřeje a oproti... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|