|
Příspěvky uživatele - 79.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014 No tak přesně tu Husqvarnu 128 R jsem si včera koupil - jedná se mi tam v dotazu o rady ohledně startů a používání - jestli je na sekání nožem lepší přidávat plyn do záběru a pak pustit nebo držet stejné otáčky jako u struny a td. |  | Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014 Bohužel není tak nevadí nakreslím si svojí - jinak děkuji za rady moc si toho cením - neměl by jste pro mě ještě radu ohledně dotazu v tématu - křovinořez kolem 6000 - psal jsem tam také dnes zatím bez odezvy. |  |
|  | Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014 Děkuji, takže udělám šablonku třeba z plechu/plastu a tu si mohu jednou za čas ubrousit do požadovaného zmenšeného tvaru.
Jinak zbrousit ostří mohu tedy jednostranně - na kotouči je to připravené jako pro oboustranné broušení, ale zároveň to je... celý příspěvek > |  | Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014 Typ je to 4 zub pro Husqvarnu 128 R.
Aha tak nakreslit si to můžu, já ale myslel, že to má být třeba přesné v řádu desetiny mm a vyvážení třeba na gram - jestli to stačí obkreslit a pak dodržovat tak to jo to bych zvládl doma.
S tím zatížením... celý příspěvek > |  | Křovinořez kolem 6000,-, 12.6.2014 Děkuji, psal jsem ještě včera, ale koukám, někdo to promazal. Chtěl jsem poděkovat všem co psali k tématu.
Mám ještě dotaz - je lepší startovat tu 128 R tak že zapnu na rukojeti poloviční plyn čímž se po chytnutí roztočí nástroj nebo je lepší... celý příspěvek > |  | Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014 A ještě jeden dotaz - ty nože se mají brousit z jedné strany nebo z obou stran - myslím z vrchu i ze spodu. Ten origo kotouč je,,jako,, dvoustranej nic moc ostrého spíš tupý. |  | Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014 Aha, tak šablonu jsem k noži neměl, vyvažovačku nemám, a místní pneuservis mi určitě nůž brousit nebude...
Takže to dám asi někam přebrousit, leč nečekám, že přibalený kotouč bude nějak echt vyvážený asi... Nebo máte někdo zkušenosti s přibaleným... celý příspěvek > |  | Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014 Jak moc podstatné je ten kotouč vyvažovat - pokud se bude jednat třeba o ruční broušení na novém kotouči - nestačí něco takového řešit až postupem času kdy je kotouč již opotřebený? |  | Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014 Zdravíčko včera jsem sekal 1,5 až 2m travičku, plevel a td - připadal jsem si místama jak v pralese když tráva byla vyšší než já
Bral jsem to novou Husqvarnou 128 R - 0,8kW a přiloženým čtyřzubým nožem. Záběr cca 1 až 1,5 metru dle toho jak... celý příspěvek > |  | Křovinořez kolem 6000,-, 11.6.2014 Tak jsem se byl podívat ještě jednou na ECHO - vypadaly pěkně, zda to je či není v číně nevím na nálepku jsem se nekoukal - pak sem vyzvídal v servisním středisku ceny ND - úhlový převod 3000,- a mám počítat minimálně 2 týdny než ho budou... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez kolem 6000,-, 11.6.2014 Děkuji no o výkon motoru mi právě vůbec nejde - je to malá a hodně členitá zahrádka takže se musí sekat pomalu, žádné velké rozmachování a košení, spíš takové courání kolem záhonů a td. Partner byl 0,6kW a silné to bylo až až.
Co se Stihlu týče -... celý příspěvek > |  | Křovinořez kolem 6000,-, 10.6.2014 Zdravím, potřebuji,,křoviňák,, je to jen na trávu aktuálně cca 1,5m vysokou - odešel starý křoviňák Partner po cca 15 letech a už se nepodařil opravit. Jinak pravidelné sekání při 20-30cm klasicky strunou. Plocha cca 300 metrů a jen tráva takže mi... celý příspěvek > |  | Motorová pila Oleo-mac, 19.2.2014 taky mám podobnou zkušenost se stilkou, už nevim jaké číslo, ale v akci stála bez desetikačky 15 tis.asi výprodej, nové měly štelování řetězu velkým kolečkem. k věci káceli jsme stromy stilkou asi 2O a dali pauzu na svačinu a pilu položily na sníh,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|