|
Příspěvky uživatele - 255.209
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oprava staré ruční pumpy, 12.6.2014 Tím jsem nemyslel, že spodní část spadla do studny. Za táhlo pístu se dá vytáhnout celá pumpa i s talířem, ale je to celé příliš těžké. Momentálně je to opět složené - foto.
Povedlo se mi ale ukroutit zreavělé šrouby držící stojan na talíři -... celý příspěvek > |  | Oprava staré ruční pumpy, 12.6.2014 Měl jsem v úmyslu ji uvést do původního stavu ale to zřejmě znamená vytáhnout ji ven celou a na to bych asi potřeboval jeřáb :) K mání bohužel není. |  |
|  | Oprava staré ruční pumpy, 12.6.2014 Ano, je to komplet. Pár let je mimo provoz, tak mě napadlo že by se mohla opravit, pokud by to nebylo příliš složité, nebo nákladné. Jinak elektrické ponorné čerpadlo tam je. |  | Oprava staré ruční pumpy, 12.6.2014  Zdravím! Poradil by někdo jak opravit starou pumpu, která jde naprázdno? Ve spodní části stojanu jsem objevil zbytky ztrouchnivělého dřeva. Funkční část je zřejmě pod vodou, ale je to pořádně těžký kousek, takže tam zatím ještě je :) |  |
|
|
|