|
Příspěvky uživatele - 79.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Farmer, 2.7.2014 Asi mě ukamenujete, ale po pár letech práce v lese mám právo vyslovit svůj názor: " motorové pily mají na svém boku nápis Husqvarna nebo Stihl to ostatní je pouze pokus o to vyrovnat se jim" Je jedno jakou značku preferujete oboje je špička i zde... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Ano vy nechápete, já chápu když jsem viděl Dolmara a jeho kvalitu provedení. |  |
|  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Já bych spíše řekl léty prověřenou kvalitu a spolehlivost. ;) |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 OHC je zastaralá koncepce dávno dávno u moderních motorů nepoužívaná.
SUBARU - je podřadnej výrobce kterej ještě nedokázal udělat pořádnej motor.
Motor 4-MIX® běží na rozdíl od jiných čtyřtaktních motorů s obvyklou směsí benzinu a oleje... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Já psal sám za sebe - to že s 0,8kW mám pokoseno za hodinku neznamená že s 2kW bych měl pokoseno za 30 minut - musíte zohlednit to, že nehodlám s křovinořezem běhat a víc času než samotné sečení plochy zabere babrání se kolem stromků a td.
Osobně... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Nojo tak nevím jaké má Dolmar záruční podmínky, ale určitě bude mít předepsaný svůj,,superolej,, a jinak od toho dá ruce pryč. I do 2T můžete lít jiný olej - samozřejmě, jen je praxe taková, že každý výrobce si hledá drobnosti aby se zbavil... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Jo časově no to mám za hodinku posekané. Ne profi neseču. Spotřebu mám 0,5l na tu hodinu což je cca 0,01l oleje - 1L za 170 Kč to je na 50l benzínu. Takže moje spotřeba oleje na hodinu je cca 1,7 Kč. Oproti tomu na Hondu po 30 hodinách kamarád mění... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Krátce - pouze něco přes 20 let. jak dlouho cečete vy svých 2000m nebo kolik to máte - bože je snad úplně jedno kdo má jak velký pozemek, snad tu jde o něco jiného. Známej seče profesionálně desítky hektarů a jede výhradně na 2T motorech. |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Víte co jinak - vaší logikou - vy jste třeba to Echo nebo HQ vlastnil, že můžete porovnávat s Dolamarem?
Na 4T jsem dělal na Hondě - což se obecně říká, že jsou nejlepší 4T a žádný zázrak ve srovnání s 2T se nekonal. O náklonu 360° si můžete... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014 Ano trávy byla vysoká a hustá - plevel - tím jsem chtěl říci, že na trávu je to silné dost, ono totiž když zajedete do takovéto trávy je to přeci jen rozdíl v tom když sečete 20cm trávu.
2T a 4T souhlasím - už jsem to psal na vrchu - mazání,... celý příspěvek > |  |
|  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 14.6.2014 Nevím kde jste vzal že jsem nevyzkoušel 4T - asi nějaká fantazie - sekal jsem s ním celej minulej rok - psal jsem že ho má kamarád Hondu takže jsem si ho půjčoval. To jestli seču 300m je celkem jedno napsal jsem, že o moc tižší a,,voňavější,, oproti... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 14.6.2014 Ano máte pravdu, raději se budu dívat na F1 než číst ty vaše reklamní plky. |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 14.6.2014 Určitě nic silnějšího bych nebral - s tím kotoučem jsem tu 1,5 metrovou trávu vzal na půl plynu takže pro mé účely to má ještě bohatou rezervu ve výkonu. Pokud nechcete s tím jít na keře a td tak bovden plně postačí a není nutné kupovat stroj s... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 14.6.2014 Ať žijí reklamní prospekty
Známej má 4 taktní Hondu a že by to bylo nějak tišší nebo míň smrdělo se říct opravdu nedá - ostatně takhle malý motůrky někde venku na zahradě když fučej někam za mě tak je to celkem dost nepodstatné.
Teď jsem si... celý příspěvek > |  | Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 14.6.2014 Zdravím, měl jsem dost podobný výběr, ale zařadil jsem ještě značky Echo a Hitachi - nakonec jsem si vybral Husqvarnu 128 R.
Ten Dolmar tady někteří asi dost preferují, nicméně na živo jsem viděl dva - MS 20 což je malý strojek a pak nějaký... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|