Příspěvky uživatele - 179.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozkvétání slivoní, 6.4.2014
Zatímco si prohlížím fota vaších rozkvetlých švestek a slivoní, tak je stále zřejmé, že ty svoje pěstuju o něco výše, v chladnější poloze.Moje ZR ještě nerozkvetla.Prvními ovšem byly Jojo, Haganta-ty už naplno, a bez uzardění ukázaly co skrývaly... celý příspěvek >
Jaký druh švestky na slivovici?, 6.4.2014
Jaký druh švestky je nejlepší na slivovici?Dle mého to musí být ze švestky, která má malé, aromatické plody.Protože jak už jeden pán řekl,a já se s názorem ztotožním- aroma pálenky vzniká nejen z aromatické dužiny, ale taky ze slupek, a pecek,tudíš... celý příspěvek >
Střih 3-leté Lepotice 2-letých slivoní, 6.4.2014
Stromek zaceluje ránu-"podpásovku",která nebrání úspěšnému uzdravění-žije, což je dobře.Nestačí to na nové přírustky, taky proto zakvetl.Nevidím celkový obraz, chtělo by to foto z více stran pro lepší orientaci, pak zakreslím řez. Kmínek je... celý příspěvek >
Výchovný řez Durancie, 6.4.2014 Obsahuje fotku
Odstranit přebytečný spodní obrost, a zapěstovat nový-výše.Po zastřižení terminálu, z ponechaných pupenů stromek ochotně vygeneruje nový obrost.Do té doby, než bude možnost pod stromy jezdit s traktůrkem, se situace mnohokrát změní.
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 6.4.2014
Teoreticky by mráz okolo-5°C nemusel být problém, když mrazuodolnost květů meruněk v závislosti na odrůdě, délce času mrazové expozice, nebo jiných vlivů(závlaha, výživa,nepřeplození,), se udává mezi -2.5°~-3.5°C. Mrazuodolnost: v období dormance... celý příspěvek >
Hnědé květy, 4.4.2014
Když moníliová spála zasáhne květy, přechází do letorostů, a ty hynou.Dívné mi je, že květy takto rok co rok uvadají, a letorosty jsou stále živé.Mně to na monílii nevypadá, nevím,možná mráz?V jaké nadmořské výšce meruňku pěstujete?Nejste náhodou v... celý příspěvek >
Problém se základy pro skleník, 4.4.2014
Pokud by se měla před stavbou skleníku vytvořit rovná terasa musela by se vytvořit plocha alespoň  tři krát větší, než je plocha skleníků.Při udávaném sklonu terénu na šest metrů-čtyčicet centimetrů by byl rozdíl protilehlých stran více než... celý příspěvek >
Problém se základy pro skleník, 3.4.2014
Udělat rovnou terasu na které by se nám dobře stavělo je báječný nápad,ale architekt zapomněl na fakt, že si navezená zemina nerovnoměrně sedá i několik let, než je okolí celistvé,zpevněné, a dá se na něm bez obav stavět.Dvě nestejnorodé šikmé plochy... celý příspěvek >
Jabloň vhodná na mušt, 3.4.2014
Na moštování se možná hodí pozdní odrůdy, ale já využiju jejich trvanlivosti, a budu je skladovat jak dlouho to půjde-do jara.Letní odrůdy, které bych jinak vyhodil, raději zmoštuju, a využiju jejich trvanlivosti po sterilizaci, a budu mošt skladovat... celý příspěvek >
Kosterní základna bude pravděpodobně nepřerušená, plynulá.Je třeba ji přerušit, takto vzniklé konce upevnit.Další problém vznikne s krátkými dveřmi, které bude třeba prodloužit, nebo udělat nové, delší.
Chaloupko, chaloupko, otoč se: K lesu zády, ke mně čelem! 1)otočit vchod. 2)vhodněji situovat stavební místo, nebo zvolit místo jiné. 3)ve vyvýšeném(55Cm) místě zepředu, kde bude vchod udělat v betonových základech přerušení, dveře,práh... celý příspěvek >
Udělat betonové základy do vodováhy.Horní konec 10-15CM nad terénem, spodní konec 50-55CM nad terénem.Základy zapustit 70-100CM do země, aby je v zimě mráz nenadzvedl.Při povodni nesmí voda stékat do skleníku.Já mám betonové základy zapuštěny ještě... celý příspěvek >
Meruňka Bhart, řez po výsadbě, 3.4.2014
Stromek meruňky je pěkně rostlý, a vhodně zastřižený.Odstranil bych všechen spodní obrost-5 nejníže položených větviček.
Klejotok na Leskoře, 3.4.2014
Malá ranka se brzy zacelí, horší je, když se postižené místo rozrůstá.Za zbytky odumřelé kůry se zdržují houby, škůdci.Odumřelou tkáň odstranit nožem až do zdravé části.Ránu ošetřit roztokem octa, fungicidem,zatřít balzámem, štěpařským voskem. V... celý příspěvek >
Záměna podnože u stromku z ovocné školky Mezice, 2.4.2014
Hryzec vodní žije na březích rybníků, vodních ploch, potoku.V zahradách žije většinou hryzec zahradní, který škodí okusem kořenů.Vůbec se neohlíží na fakt, že Vy máte na zahradě spodní vodu 30m hluboko.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika