|
Příspěvky uživatele - 84.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
O jakou rostlinu se jedná?, 19.2.2008 Fotografii se mi podařilo otevřít. Rostlina na obrázku je Spatyphyllum (můžete se setkat též s názvy Spathyiphyllum, Spatiphyllum ap. - prodejci rostlin jsou názvoslovní umělci). Patří do čeledi áronovitých. Je to rosltina vhodná do... celý příspěvek > |  | O jakou rostlinu se jedná?, 19.2.2008 Fotografii jsem neviděl, nejde mi zobrazit, ale Staphylea pinnata je latinský název pro klokoč zpeřený, náš domácí keř rostoucí přirozeně v teplejších krajích. Pěstuje se poměrně často v zahradách i ve veřejných výsadbách. Má celkem nenápadné... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se jmenuje?, 19.2.2008 Už pár let se u nás traduje špatný název tohoto stromu - česky se jmenuje lyrovník tulipánokvětý. Název je odvozen, stejně jako latinský, z tvaru listů, připomínají lyru.
Milan S. |  |
|
|
|