Příspěvky uživatele - 219.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zadřená ložiska v křoviňáku, 6.6.2014
Nechcete mi toho šikovného kutila půjčit? Mám doma stigu a husku které obě drhnou v ojničním čepu a je mi je lito vyhodit. Prý by se to muselo rozlisovat ale na to nejsou lidi :-
Zadřená ložiska v křoviňáku, 6.6.2014
Nevím odkud jste ale jestli chcete zkusit hledat náhradní dil - klikovku, tak se mrkněte na polské aukro ALLEGRO.PL až jsem se divil kolik různých klikovek se tam dá splašit. Myslím že se to do vyhledávače píše jako VAL KORBOWY Poláci prominou jestli... celý příspěvek >
Vyžínače a křovinořezy Stiga, 6.6.2014
Stiga je dobrá dokud se něco nerozsype. Potřeboval jsem klikovou hřídel protože se mi ji potvoru podařilo přidřít a když mi v servise řekli cenu tak mi spadla čelist až k pasu. A to v tom byl motor Alpina čili práce Italská materiál Čína a cena... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika