|
Příspěvky uživatele - 203.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrická kátrovačka, 5.5.2015 Dobrý den,
našel jsem tento příspěvek až teď, takže nevím jestli tuhle reakci autor zaregistruje, ale pokud ano, rád bych se zeptal na pár věcí protože přesně tohle bych si taky chtěl vyrobit. Nejsem ale zas tak schopný kontruktér a tak, kdyby to... celý příspěvek > |  | Třešeň uschla po 6 letech a povodni, 6.6.2014 Dobrý den,
před 6 ltey jsme zasadili třešeň. Rostla pěkně, kvetla, ale dohromady měla snad 3 plody za celou dobu. Řez prováděl soused, který s tím má dlouhodobé zkušenosti a jeho třešně rostou krásně. V roce 2011 byla u nás povodeň cca 0.5 metru.... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to za houbu a co s tím, 6.6.2014 Zdravím vás,
máme na zahradě možná už 70 let starý ořešák (přesný věk neznám). Před pěti lety ho rodiče nechali ořezat, protože se báli, že při silném větru spadne větev na dům souseda a že pak po nich bude chtít nějaké náhrady. Aby byl vyvážený,... celý příspěvek > |  | Nova svestka uschla, ale rasi vyhony - nechat nebo vyhodit?, 4.7.2012 Tak jsem se konecne prihlasil, tak aspon budu vedet o novych prispevcich hned. Diky za reakce.
Tak jsem ty vyhony od korene ustipnul - ano, mely mensi a trosku jine listy.
S tim uriznutim - ona ta nova vetvicka roste rekl bych tak... celý příspěvek > |  | Nova svestka uschla, ale rasi vyhony - nechat nebo vyhodit?, 22.6.2012 Aha, tak ted uz tomu asi trosku rozumim, ja myslel ze se roubuje az na vetvich. Prima, tak tedy jeden vyhon snad bude ok. Zaroven tedy prepokladam, ze vyhony, ktere vyrostly od korenu (nevim presne kde, ale jdou ze zeme) tak ty bych mel asi... celý příspěvek > |  | Nova svestka uschla, ale rasi vyhony - nechat nebo vyhodit?, 21.6.2012 Dekuju za odpoved - jak je prosim mozne zapestovat novou korunku z podnoze bez roubovani? nebo svetsky nejsou roubovane? Omlouvam se za mozna hloupe otazky, ale opravdu jsem se ovocnymi stromy nikdy nezyval vic, nez "ocesat a snist". Tak uz jsem se... celý příspěvek > |  | Nova svestka uschla, ale rasi vyhony - nechat nebo vyhodit?, 18.6.2012 Loni na podzim jsme vysadili novou svestku. v zahradnicictvi nam jeste udelali nejaky ten zakladni rez. Na jare pekne vyrasila, ale pak cela uschla - mozna se do ni dali hrzci nebo tak neco, bylo to pod ni dost podryte. Nicmene zhruba v pulce kminku... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|