Příspěvky uživatele - 218.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výroba fosforečnanu železitého pro boj se slimáky, 6.6.2014
Ne, nezkoušel jsem to. Byl to jen nápad ke kterému mě inspiroval kolega vyrábějící ve velkém boilies. Vždy jsem používal Feramol, ale zjistil jsem, že jeho cena převyšuje hodnotu mých výpěstků, nehledě k pocitu marnosti a zbytečné práce. Tak už, a... celý příspěvek >
Výroba fosforečnanu železitého pro boj se slimáky, 5.6.2014
Nejsem žádný zkušený a ani odborně vzdělaný chemik, jen laik a amatér... Jen jsem chtěl upozornit na šíleně předražený a v domácích podmínkách snadno vyrobitelný přípravek. A taky nastínit jeho svépomocnou a jednoduchou výrobu a dokázat na praktickém... celý příspěvek >
Výroba fosforečnanu železitého pro boj se slimáky, 5.6.2014
čili než vyrábět složitou chemickou reakcí nějaký výrobek, radši si koupit hotové granule... Jo, raději něco koupit, nejraději v nějaké akci v supermarketu, přivézt odněkud ze zahraničí a tak. Připadá mi to jako velký úpadek lidí. Než se nad... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika