Příspěvky uživatele - 62.248

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šeřík dobré stanoviště, 4.11.2014
Děkuju za radu, Máme ještě jeden šeřík, kterému se dostalo odborného zásahu a už 2 roky pořádně neobráží a je to koště o ničem. A to je naopak na světlém stanovišti kde mu nic nebrání. Proto si myslím, že kdybych měla seřezat i tento šeřík, tak z... celý příspěvek >
Mravenci a mšice po celé zahradě, 6.6.2014
Zrovna dneska se chystám na chemický kokteil. Nejdřív postříkám mšice na růžích a zítra si růžičky dají postřik proti plísni. Snad to růže nezničí. A při té příležotosti omrknu ještě stromy a rybíze. Díky všem za rady.
Mravenci a mšice po celé zahradě, 5.6.2014
Mně lepení na stromy tolik nepomáhá (samozřejmě všechny okolní přístupové cesty likviduji - podpůrné klacíky, kdy polep lepím nad) a nevím, jakým způsobem zabránit mravencům v příchodu na rybíze a růže? Popř. čím ty smetáky mravence zlikvidovat.
Mravenci a mšice po celé zahradě, 5.6.2014
Stříkat do bezvědomí mravence nebo mšice?
Mravenci a mšice po celé zahradě, 5.6.2014
Dobrý den, můj problém se týká mravenců různých druhů (především zrzavých a černých), které máme po celé zahradě. Kamkoliv člověk hrábne, jsou mravenci. Mravenci si budují mraveniště už i nad zemí.  Zkoušíme Loxiran, ale zatím bez výsledku.... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika