|
Příspěvky uživatele - 139.112
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kanadská borůvka - skvrnitost listů, 5.6.2014 A to ph se upravuje jak, pokud se můžu zeptat? Nemám s tímto žádné zkušenosti doposud. Dnes jsem koupil Hoštické hnojivo na borůvky, bude to stačit nebo mám pořídit čistě i ten síran amonný a síran draselný? Koukal jsem v zahradnictví, že mají na... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka - skvrnitost listů, 4.6.2014 Děkuji všem za rady. Dnes jsem odstranil ty listy, které tím byly zasaženy a počkám co dál to bude dělat. Ty puntíky jsou spíše fialové, nepřijde mi to jako houbová choroba i když je to velice podobné tomu jak jsem zmiňoval výše, uvidíme dál, jestli... celý příspěvek > |  |
|  | Kanadská borůvka - skvrnitost listů, 4.6.2014 Koukal jsem na ten odkaz a nejspíš to bude,,Septoria Leaf Spot´´. Nevíte jak se proti tomu bránit? Jestli koupit nějakej přípravek nebo rostlinu rovnou odstranit? Máme vedle i ostružiny nebo rybíz, tak aby to nenapadlo i je. |  | Kanadská borůvka - skvrnitost listů, 3.6.2014  Dobrý den, na listech kanadské borůvky se mi začaly objevovat hnědé skvrny, nemáte s tím někdo zkušenost čím by to mohlo být? Mám ji zasazenou pouze v rašelině, zálevám. Teď jsem hnojil hnojivem pro kyselomilné rostliny a přidal cererit s guanem, ale... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|