|
Příspěvky uživatele - 39.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 4.6.2014 Teda vy mi dáváte. A když něco potvrdí PP, tak to vždycky platí. Moje máma se zblázní, vůbec nevím, jak jí to říct
Jo a postříkal tím i okurky. Bude stačit je oškrábat? |  | Azalka, 4.6.2014  Dobrý večer. Něco mi letos poprve začalo žrát mé několikalté azalky, listy, takže zůstala z listů jen kostra nebo jen střed. Květy byly OK. Myslíte, že to je ten lalokonosec. To by byl průšvih, vím. Mám je zkusit něčím postříkat?
|  |
|  | Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 4.6.2014 Dobrý večer. Vracím se po delší době a prosím o radu. Můj muž dnes z vlastní aktivity a chovající se na zahradě jako neřízená střela (ano, ten stejný, co posekal hortenzie, protože si myslel, že je to plevel), postříkal dnes zrající jahody... celý příspěvek > |  |
|
|
|