Příspěvky uživatele - 37.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Střih rododendronů, azalek, 19.6.2014
Můžu se zeptat, jak moc do toho říznout? Zahradu jsem podědila, tak sbírám vědomosti... 
Střih rododendronů, azalek, 19.6.2014 Obsahuje fotku
Takhle vypadá ta jedna moje chudinka. Je prakticky z půlky už uschlá. ta druhá půlka ale ještě letos statečně kvetla. Tak nevím. Udělat řez, nebo vyměnit... Děkuji všem za rady. Hanka
Střih rododendronů, azalek, 5.6.2014
Já bych se také ráda zeptala. Mám na zahradě rhododendrony cca 20-25 let. Jsou velké, silné větve a některé už špatně obrůstají. Dá se udělat nějaký "zmlazovací řez" celého keře? Fotky rhododendronů můžu dodat.
Pěstování dýně (hokaido), 26.3.2014
a co slimáci nebo plže???Oni umí v noci kousat a ve dne se schovají a dělají jakoby nic(:-
Štěňátko fenečku novofudlanského psa - zvětšení srdíčka, 7.8.2013
Dobrý den máme zamluvené štěňátko fenečku novofudlanského psa sice je bez pp byli jsme se na ni podívat je držená ve vynikajících podmínkách ale teď nám napsali, že ji bylo při vyšetření zjištěno zvětšení srdíčka chovatelé nám ji nechtějí dát že se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika