|
Příspěvky uživatele - 24.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ridery a traktůrky z Mountfieldu - názory?, 19.2.2008 A co tedy radíte? Kde zakpupit do 50 tis zahradní traktůrkovou sekačku (rider)? Někde ve stodole u týpka co je po kusech dováží? Já taky nejsem příznivcem MT, ale to, že nabázejí cenově dostupný produkt, který v podstatě funguje, na který provedou... celý příspěvek > |  | Ridery a traktůrky z Mountfieldu - názory?, 19.2.2008 No to fakt znělo jako slušná propagace rideru. Nicméně já právě o tomto uvažuji. Snad se nespálím. :) |  |
|  | Ridery a traktůrky z Mountfieldu - názory?, 18.2.2008 Nějaké zkušenosti s ridery či traktůrky s motory B&S? Díky. JB |  | Traktůrek Bolens BL 175/105 AT nebo Rider Rider XF 130 HD z Mountfieldu, 18.2.2008 Myslíte že je vhodnější pokukovat po "trakrůrku" z Mountfelda - konkrétně po Rider XF 130 HD než po značce Bolens a pro mne no name motoru? |  | Traktůrek Bolens BL 175/105 AT?, 12.2.2008 Zdravím. Je tu spousta názorů, ale jakmile se někdo zeptá konkrétně, tak se odpovědi zrtnou ve spleť reakcí a směr se vytratí. Máte tedy prosím někdo vlastní, praktické zkušenosti s traktůrkama Bolens + - typ 175/105? Velice děkuji za reakci a rady... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|