|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rododendron schne a kroutí se mu listy, 28.5.2015 Já bych právě tipovala přelitý, mohl se trochu ucpat odtokový otvor. Beru z vlastní zkušenosti, doma mám kytky v obalech a každou chvíli nějakou svou,,péčí" zamorduju. Svěsí listy, tak ve spěchu zaliju, aniž bych pořádně zkontrolovala... a za tři dny... celý příspěvek > |  | Lýkovec jedovatý - houbovitá choroba, 28.5.2015 Co to je, bohužel neporadím, sama pořád s nějakýma bojuju Ale Dithane používám často, na něčem úspěšně, na něčem méně, za zkoušku to však stojí. |  |
|  | Bio zelenina bez škůdců v obchodech?, 28.5.2015 Hodně řeší i zakrývání zeleniny netkanou tetilií.. |  | Jak na plevel?, 27.5.2015 Pokud jsem dobře pochopila, zadavatel myslí pruh pod révou? Vzhledem k přístupu a sklízení révy je nejlepší asi tráva. zažila jsem vinohrad zatravněný i okopaný a na podzim sklízet v tom blátě je hnus. Vím, že tohle není žádný,,vinohrad", ale je také... celý příspěvek > |  | Rododendron schne a kroutí se mu listy, 27.5.2015 Rododendron nepotřebuje hluboký květináč, protože koření dost plýtce, spíš širší. Do vašeho květináče bych dala třetinu keramzitu a směs rašeliny s hrabankou či substrátem, nejlépe nějakým na konifery. Na povrch alespoň 5cm korového mulče.... celý příspěvek > |  | Neznámá kytička, 27.5.2015 Ne, ne, ten je jiný, roste nám tu kolem. Lída má pravdu. |  | Neznámý škůdce na angreštu, 23.5.2015 Já ano, ale na šeříku a dělali mi to sršně. Jestli je to i Váš případ netuším, třeba má někdo stejnou zkušenost jako Vy a poradí líp. |  | Ibisek americky - uz se vam probudil?, 23.5.2015 Už jsem nasypala onehdá |  | Ibisek americky - uz se vam probudil?, 23.5.2015 Mě vloni červený také nevyrazil Letos jsem na stejné místo chtěla tedy zasadit něco jiného(aby tam alespoň něco bylo) a tak jsem ho vytáhnula za tu zbylou suchou tyčku a ejhle - on raší!!! Tak tohle se mi ještě jakživa s ničím nestalo. Když... celý příspěvek > |  | Mulčování rajčat, 23.5.2015 Rajčata mulčujem trávou už několik let a s dobrými výsledky. U nás na JV Moravě bývá léto vyprahlé a líp se drží vláha. Trávy máme neúrekom Ano, kolem stonku trošku místa, stačí centimetr, jinak trávu stále přisýpáme, je tam pořád vrstva cca kolem... celý příspěvek > |  |
|  | Rozinkový strom - Muchovník olšolistý, 22.5.2015 Souhlas, je to broskev. Akorát reagujem na diskusi 2 roky starou |  | Dotaz na kytičku, 22.5.2015 Devaterník. Ze semínek nevím, semena některých rostlin se musí nechat přejít chladem, aby vyklíčila, možná je to i případ devaterníku, ale netuším. Lépe řízkováním. |  | Ptačí mladě vypadlé z hnízda, 22.5.2015 Když se učí kosík lítat, už není v hnízdě, ale v přestávkách sedí na zemi a rodiče ho chodí krmit a povzbuzovat. Nechte ho tam a nevšímejte si ho. Kosové ale nejsou plaší tak, že když jste ptáče viděl, už ho nepřijmou, jako někteří více plaší... celý příspěvek > |  | Je kohout nemocný?, 18.5.2015 Je vidět, že jste nikdy neměla,,zlého kohouta" My jsme jich měli několik a poslední šel na pekáč po tom, co vyskočil na hlavu čtyřleté sestřence a pařátama jí projel obličej, div nepřišla o oko. Od té doby jsme na kohouty rezignovali, protože slepice... celý příspěvek > |  | Je kohout nemocný?, 17.5.2015 Já bych dodala, že kohout potřeba není, pokud nechcete množit. Je spíše otravný... U mamky na dvoře, se o slepice stará pes |  |
 |
|
|
|