|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámá kytka z Alp, 17.8.2014 Aha Květo, jak je květenství starší, tak se asi protahuje a červená, já viděla jen tu slabounce růžovou a už jsem neměla čas, koukat dál. Díky. P.S. máte někdo doma, nebo u nás nepřežije zimu?Konvalinka |  | Neznámá kytka z Alp, 17.8.2014 Ještě jste mne pane Josefe tímto navedl, kouknout se zrovna na tu štětku, která mi roste v zahradě(a všude kolem) Byly jsme totiž s mamkou na výletě u slovenské Skalice a tam rostla štětka, která měla ten prstýnek kvítečků fialový - vypadalo to moc... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámá kytka z Alp, 17.8.2014 Tak to už jste nám poradil dost, s těma štětkovitýma Ale sama bych ji nenašlaMorina, ale nevím která, takhle hezkou jsem žádnou nenašla Konvalinka |  | Neznámá kytka z Alp, 17.8.2014 Trošku mi to připomíná paznehtník, ale ty kvítečky to má úplně jiné, než jsou ty listeny paznehtníku... Možná jim to tam neroste volně, ale mají tam zasazeného nějakého exota v květináči na letnění? Konvalinka. |  | Kočka a mléko?, 15.8.2014 No, vždyť my ho také pravděpodobně nepotřebujem, ale rádi se občas napijem, alespoň většina z nás Konvalinka |  | Identifikace květiny, 15.8.2014 Má názvů víc, česky - Mandevila nebo Sundavila, správně myslím Dipladenie sundaville.Konvalinka |  | Kočka a mléko?, 13.8.2014 Myslím, že kočkám se mléko dávalo odjakživa, asi neznám nikoho, kdo by kočky měl a mléko jim nedával. Takže by většina měla být na něj zvyklá. myslím vesnické micky, ne ty naše degeneráty Moje britka mléko pije tak třikrát do týdne a problémy s... celý příspěvek > |  | Moc prosím o pomoc s identifikací lučního kvítí, 13.8.2014 Vtipálku Konvalinku snad pozná každý |  | Moc prosím o pomoc s identifikací lučního kvítí, 11.8.2014 Krvavec toten Konvalinka |  | Čím krmíte?, 11.8.2014 Ale krmíme masem, ale tím ovařeným. jsem ráda, že mi ho alespoň takto začali žrát, protože k syrovému se nechtěli ani přiblížit. Teď mají to chviličku povařené, žebra ke snídani mají syrová, ta jim kupodivu nevadila nikdy. Jinak krmím v podstatě... celý příspěvek > |  |
|  | Kdo mi hrabe díry na zahradě?, 10.8.2014 Já je tu právě taky mám, tak vím, jak ty díry vypadají. Ne, mně nevadí, alespoň to tu žije. Já nemám zahradu na okrasu, ale právě na žití. Psi mi hrabou, ale mají na to nechaný kus,,louky", kde to mají dovoleno. Takhle po okrasné zahradě ani nemají... celý příspěvek > |  | Kdo mi hrabe díry na zahradě?, 10.8.2014 Cvrček. Nedělal bych s tím nic. Co vám vadí na takových malých dírkách? |  | Bílá rasa a krmivo, 7.8.2014 Martine, krmím vařeným (není to tedy vyloženě BARF) granule Wolfsblut jsou jen doplňkovým krmivem, psi je mají spíš jako mlsku Po některých granulích dříve, mi berňák totálně zreznul na zádech, bílý samojed byl možná víc zažloutlý, ale nijak... celý příspěvek > |  | Co to je za kytku?, 7.8.2014 Veřejné pohoršení, to mi povídejte Já se s tím vloni chodila koupat a viděla jsem ty soucitné pohledy: chuděra holka, takovou ošklivou nemoc má... Ale já věděla, že se to časem ztratí, že to není napořád, tak jsem byla vklidu a měla z toho zděšení... celý příspěvek > |  | Co to je za kytku?, 6.8.2014  Pravá blondýnka jsem byla jako dítě, nyní už docela ztmavlá, tudíž nastoupila chemie Ale světlý fototip nejsem, opaluju se dobře a dohněda, jsme celá rodina až snědá. Fotka dnešní, s mamkou na výletě, akorát tam nemáte pro porovnání... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|