Příspěvky uživatele - 178.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zpřírodnit břeh foliovaného jezírka, 12.9.2014 Obsahuje fotku
Nepochopila jsem asi úplně o co přesně vám jde, ale my to máme například takto, dělala nám to firma, neb je to celkem velké dílo.
Pestrost kočičí stravy, 12.9.2014
Přesně tak, zvoneček ani obojek bych venkovní kočce také nedávala... a taky jsem odčervovala Advocate, od té doby, co kočka vyblila klubko tasemnice v hale na schodech Na jaře jsem každý druhý den snad, našla před bránou na ulici(z venku) malého... celý příspěvek >
Pestrost kočičí stravy, 11.9.2014
Jéééžííš, ještě to tak, aby by lovila a nosila domů veverky Stačí, že občas večer zaškrábe na dveře a já nevidím, že má v hubě myš. Naivně otevřu, ona vleze dovnitř a myš mi tu pustí To je potom tanec: vyhánění myši, odhánění kočky od ní... otevřu... celý příspěvek >
Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014 Obsahuje fotku
Proč si myslíte, že to janeba není? U babičky jsme ji v zahrádce měli léta. Tady je obrázek, je to ona? Konvalinka
Pestrost kočičí stravy, 9.9.2014
Supermarketovky jí nekupujte, je to opravdu sajrajt, stačí si přečíst na obalu obsah masa, který většinou nepřesáhne4!% Pak už jen obilný šrot a dochucovadla. Kupuju to rybám do jezírka a ano... ta naše potvora modrá na ně čeká jako,, na smilování... celý příspěvek >
Identifikace rostliny, 8.9.2014
Nějak blbě to vidím, ale myslím že Sagina? Konvalinka
Prosím o název neznámým rostlinám na zahradě, 5.9.2014
hmm, není jednička kuklík? Ten mi taky pije krev Konvalinka
Prosím o název neznámým rostlinám na zahradě, 5.9.2014
Vrbovka kvete spíše v létě, kvete pěkně, to ano, ale invazivec je to taky šílený, vždycky je mi líto kolem jezera ji vytrhat a pak mám zneřáděné půl zahrady, jako letos O šťavelu nemluvě, vystřeluje semínka do dálky. Dostal se k nám s nějakýma... celý příspěvek >
Třapatka nachová nekvete, 4.9.2014
Myslíte klasická růžová? Ne, ta je trvalka, ale je možné, že ten první rok po výsadbě je ještě na kvetení slabá a pokvete vám až od příštího roku. Já mám velké záhony, vysemeňuje se mi všude kolem i sama, ale v tom množství nesleduju právě, která kdy... celý příspěvek >
Jak sehnat ježka?, 3.9.2014
Konvalinka Jsem se zapoměla podepsat
Jak sehnat ježka?, 3.9.2014 Obsahuje fotku
Krásné fotky, tak to máte štěstí... s takovou rodinkou je boj se slimejšema jistě jednodušší. Jen koukám... o starou pejsanku už jste asi přišli, je mi líto. Náhradnici jste si pořídili hezkou, hned mne napadlo, že to jste teda hrdina, když si k... celý příspěvek >
Co je to za kytku?, 31.8.2014
Jedlá bych přímo neřekla, mi připadne, že to pletou s tou Colocasia esculenta, která vyběhne, když hledáte,,rostlinu s velkými listy". Ale ta má hlízy zvané taro, tahle nikoliv. Ale jedovatá asi také nebude. Konvalinka
Co je to za kytku?, 31.8.2014
Myslím, že není. Jestli vládnete angličtinou, zkuste si o ní něco vygůglit. Vy ji chcete jíst?Konvalinka
Co je to za kytku?, 30.8.2014
Je to colocasia gigantea... už několik let ji mám doma. Měla i tři metry, byla nádherná. Bohužel sviluška mi ji v jednom kuse tak likviduje, že začínám víceméně od velikosti té vaší. Roste rychle, pokud nemáte velký barák, tak vás byrzy,,vystěhuje"... celý příspěvek >
Pěstování zeleniny pod stromem?, 23.8.2014
Máte stříhané zákrsky, tak to bude od pisatelky rozdíl, i když vrbu může taky udržovat řezem v rozumné velikosti. To Vaše pěstování zeleniny vypadá moc pěkně. Držím palce, ať se úroda daří Konvalinka
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika