|
Příspěvky uživatele - 178.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak zpřírodnit břeh foliovaného jezírka, 12.9.2014  Nepochopila jsem asi úplně o co přesně vám jde, ale my to máme například takto, dělala nám to firma, neb je to celkem velké dílo.
|  | Pestrost kočičí stravy, 12.9.2014 Přesně tak, zvoneček ani obojek bych venkovní kočce také nedávala... a taky jsem odčervovala Advocate, od té doby, co kočka vyblila klubko tasemnice v hale na schodech Na jaře jsem každý druhý den snad, našla před bránou na ulici(z venku) malého... celý příspěvek > |  |
|  | Pestrost kočičí stravy, 11.9.2014 Jéééžííš, ještě to tak, aby by lovila a nosila domů veverky Stačí, že občas večer zaškrábe na dveře a já nevidím, že má v hubě myš. Naivně otevřu, ona vleze dovnitř a myš mi tu pustí To je potom tanec: vyhánění myši, odhánění kočky od ní... otevřu... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina "janeba", 11.9.2014  Proč si myslíte, že to janeba není? U babičky jsme ji v zahrádce měli léta. Tady je obrázek, je to ona? Konvalinka
|  | Pestrost kočičí stravy, 9.9.2014 Supermarketovky jí nekupujte, je to opravdu sajrajt, stačí si přečíst na obalu obsah masa, který většinou nepřesáhne4!% Pak už jen obilný šrot a dochucovadla. Kupuju to rybám do jezírka a ano... ta naše potvora modrá na ně čeká jako,, na smilování... celý příspěvek > |  | Identifikace rostliny, 8.9.2014 Nějak blbě to vidím, ale myslím že Sagina? Konvalinka |  | Prosím o název neznámým rostlinám na zahradě, 5.9.2014 hmm, není jednička kuklík? Ten mi taky pije krev Konvalinka |  | Prosím o název neznámým rostlinám na zahradě, 5.9.2014 Vrbovka kvete spíše v létě, kvete pěkně, to ano, ale invazivec je to taky šílený, vždycky je mi líto kolem jezera ji vytrhat a pak mám zneřáděné půl zahrady, jako letos O šťavelu nemluvě, vystřeluje semínka do dálky. Dostal se k nám s nějakýma... celý příspěvek > |  | Třapatka nachová nekvete, 4.9.2014 Myslíte klasická růžová? Ne, ta je trvalka, ale je možné, že ten první rok po výsadbě je ještě na kvetení slabá a pokvete vám až od příštího roku. Já mám velké záhony, vysemeňuje se mi všude kolem i sama, ale v tom množství nesleduju právě, která kdy... celý příspěvek > |  | Jak sehnat ježka?, 3.9.2014 Konvalinka Jsem se zapoměla podepsat |  |
|  | Jak sehnat ježka?, 3.9.2014  Krásné fotky, tak to máte štěstí... s takovou rodinkou je boj se slimejšema jistě jednodušší. Jen koukám... o starou pejsanku už jste asi přišli, je mi líto. Náhradnici jste si pořídili hezkou, hned mne napadlo, že to jste teda hrdina, když si k... celý příspěvek > |  | Co je to za kytku?, 31.8.2014 Jedlá bych přímo neřekla, mi připadne, že to pletou s tou Colocasia esculenta, která vyběhne, když hledáte,,rostlinu s velkými listy". Ale ta má hlízy zvané taro, tahle nikoliv. Ale jedovatá asi také nebude. Konvalinka |  | Co je to za kytku?, 31.8.2014 Myslím, že není. Jestli vládnete angličtinou, zkuste si o ní něco vygůglit. Vy ji chcete jíst?Konvalinka |  | Co je to za kytku?, 30.8.2014 Je to colocasia gigantea... už několik let ji mám doma. Měla i tři metry, byla nádherná. Bohužel sviluška mi ji v jednom kuse tak likviduje, že začínám víceméně od velikosti té vaší. Roste rychle, pokud nemáte velký barák, tak vás byrzy,,vystěhuje"... celý příspěvek > |  | Pěstování zeleniny pod stromem?, 23.8.2014 Máte stříhané zákrsky, tak to bude od pisatelky rozdíl, i když vrbu může taky udržovat řezem v rozumné velikosti. To Vaše pěstování zeleniny vypadá moc pěkně. Držím palce, ať se úroda daří Konvalinka |  |
 |
|
|
|