|
Příspěvky uživatele - 75.91
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 4.6.2014 Některý rajčata už budu mít sklizený tak je budu likvidovat a napadlo mě jestli, by nešlo na ty starý stonky naroubovat novou sazenici nebo jsou ty kořeny taky už "vyžilý"?
Dík. |  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 3.6.2014  Pár fotek z mojí džungle
|  |
|  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 3.6.2014  Pár fotek z mojí džungle.
|  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 3.6.2014  Pár fotek z mojí džungle.
|  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 3.6.2014 Fotky vložíte do již odeslaného příspěvku "přidat obrázek".
Listy netrhejte ty právě sbírají sluníčko, na plody slunce jít nemusí. |  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 1.6.2014  Ještě k porovnání:
1. děvočka na parapetě uvnitř balkonu.
2. děvočka na kraji balkonu - na světle a vzduchu.
|  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 31.5.2014  Taky mám rajčata na balkoně a u každého (někde víc někde méně) květy uschly a odpadly, hledal jsem všude možně a nic jsem nezjistil co to způsobuje. V angličtině jsem našel i něco o odvětrávání ethylenu nebo co.
Můj osobní názor je, že ta... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|