|
Příspěvky uživatele - 127.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Borůvka v květináči, 14.7.2017  Dobrý den,
druhým rokem mám na terase v květináči borůvku. Letos poprvé plodila... pár plodů.
Roste jako " koště "...ráda bych se tedy teptala, zda ji mám prostříhat. Můžete mi prosím poradit, kdy řez provést a jak moc radikálně jednotlivé... celý příspěvek > |  | Paprika hamík, 5.3.2015  Přikládám fotku, ale není v moc dobré kvalitě. |  |
|  | Paprika hamík, 4.3.2015 Obracím se na vás s radou týkající se paprik Hamik. Papriky mám na okně a v poslední době si všímám nažloutlých spodních listů. Můžete mi poradit, čím to je? Děkuji. |  | Zelenina v truhlíku, 4.8.2014 Děkuji. Vše mám v truhlících 60 cm. Rajčata po 2 sazenicích a papriky po 3. Úroda je opravdu velká... sama jsem překvapena. |  | Zelenina v truhlíku, 3.8.2014  Letos poprvé jsem zkusila pěstovat zeleninu v truhlících. Mám keříčková rajčata Tumbling Tom red a oranžovou papriku Hamík.
...musím se pochlubit... jsem moc spokojená, jak se mi jako začátečníkovi daří... |  | Hamík v truhlíku, 19.7.2014  Mám zasázené tři sazenice papriky Hamík v 60 cm truhlíku. Nikdy jsem papriky nepěstovala, a tak nemám žádné zkušenosti. Rostliny mají mnoho plodů, ale zatím nedozrávají. Ráda bych se tedy zeptala, zda nemám otrhat nějaké listy, aby na plody svítilo... celý příspěvek > |  | Paprika Hamík, 22.6.2014 V truhlíku mám papriku Hamík. Na každé rostlině mám asi tak 4-5 plodů (cca 5 cm dlouhé) a ostatní květy mi upadávají. Zaschnou, nevytvoří ani plod a květ se stopkou upadne. Můžete mi prosím poradit, čím to je?
Děkuji moc. |  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 4.6.2014 ...to je ono... děkuji...už jsem si myslela, že jsem fakt natvrdlá... Jsem úplný zahradník začátečník, a tak nemá smysl, abych se přihlašovala. Já rady čerpám, nikoliv dokáži poskytnout. Moc děkuji. Jinak rajčata jsem z parapetu přestěhovala na... celý příspěvek > |  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 3.6.2014  ...nevím, jak vložit dvě fotografie současně... |  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 3.6.2014  Děkuji za všechny rady. Ještě bych se ráda zeptala, zda nemám otrhat nějaké listy tak, aby šlo na plody více sluníčka. |  |
|  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 31.5.2014 Kvetoucí květiny mám také. I truhlíky s jahodami. Přesto z deseti květů je pouze jeden s plodem. |  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 31.5.2014 Vítr tam občas fouká a poletuje tam i hmyz. Terasa je na jihozápad a sluníčko tam svítí od 11 do 19hod. Znamená to tedy, že pokud dochází k přehřátí vzduchu, není žádná úroda? |  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 29.5.2014 Děkuji, ale bohužel el. kartáček nemám. Stačí s nimi zatřepat popř. použít štěteček? |  | Rajčata kvetou, ale neplodí, 29.5.2014 Na terase v truhlících mám rajčata. Bohatě kvetou, ale netvoří plody. Poradíte mi, prosím, co s tím? Nemám žádné zkušenosti. Děkuji. |  | Keříčková rajčata v truhlíku, 26.5.2014 Děkuji moc. Máte to opravdu moc nádherné. |  |
 |
|
|
|