|
Příspěvky uživatele - 1.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdce na karafiátu, 3.8.2007 Mám ten samý problém, především hnědnou poupata na bíle kvetoucích karafiátech, hned vedle mám růžové a ty kvetly pěkně. Taky jsem ta hnědá poupata odstranila, ale tím pádem už karafiáty nekvetly, neboť nová poupata nenasadily. Myslím, že to bude... celý příspěvek > |  | Neznámá kytička, 3.8.2007 cordyline terminalis red |  |
|  | banánovník, 2.8.2007 Během více jak deseti let jsem již banánovník několikrát přesazovla, z důvodu oddělení nových rostlin od mateční, máte pravdu, že jsou k sobě přirostlé, ale vždy měly obě rostliny kořeny (ta menší rostlinka měla samozřejmě méně kořenů). Myslím si, že... celý příspěvek > |  | Neznámá neopadavá trvalkla?, 29.6.2007 Přikláním se také ke třezalce kalíškaté: Hypericum calycinum. |  | Jak se jmenuje?, 29.6.2007 Světlice má trochu jiné olistění než je na obrázku, který zaslala Andrea. |  | Jak se jmenuje?, 28.6.2007 Pořád si stojím za tou chrpou, zkuste najít obrázek: centaurea macrocephala - chrpa veleúborná - http://www.botanik.uni-karlsruhe.de/garten/fotos-hassler/Centaurea%20macrocephala%20KlAs%20BotKA%20G1.jpg |  | Co je to?, 27.6.2007 Musíte poslat foto, jinak to asi nikdo neurčí. |  | Jak se jmenuje?, 26.6.2007 Myslím, že by to mohla být chrpa a kvete žlutě. Taky ji mám na zahrádce a pod tímto názvem jsem ji kupovala. |  | přísavník v teráriu, 26.6.2007 Přísavník je venkovní rostlina, tzn. že se celoročně pěstuje pouze venku, na zimu opadává, tedy přezimuje v bezlistém stavu. Takže pokud máte terárium doma v bytě, tak přísavníku se určitě dařit nebude. |  | pomozte - rezavá místa na listech, 25.6.2007 Rezavé skvrny na hrušních - jedná se o rez hrušňovou, blízkost tuje hrušni nevadí, ale pokud je v blízkosti jalovec, ten je přenašečem rzi hrušňové, může být vzdálen až 200 m a dokáže i na tuto vzdálenost výtrusy rzi přenést. |  |
|  | Hvězdník, jen listy, 22.6.2007 Amarylis (Hippeastrum) po odkvětu je třeba pečovat o listy - rostlina nabírá zásoby živin pro další kvetení. Zalévat, přihnojovat, dát na světlé místo, ne moc chladné. Na jaře po zmrzlých může být i venku, ale chraňte ji před slimáky. Koncem... celý příspěvek > |  | Beargrass (Medvědí tráva), 19.6.2007 Xerophyllum tenax (Pursh.) Nutt., čelď Liliaceae Obchodní název: Beargrass, Bear grass Původ: Severní Amerika. Popis: vytrvalá trsnatá rostlina, rostoucí na suchých slunných stráních a v řídkých lesích. Listy jsou široké 4 mm, dlouhé 10 – 60 cm, sytě... celý příspěvek > |  | Vrba - integra Hakuro Nishiki, 13.6.2007 Výška stromku závisí na tom, na jak vysoký kmínek je naroubovaná, tím je výška stromku daná, pak si maximálně připočtěte výšku korunky a ta zase závisí na tom, zda ji budete stříhat nebo nechávat volně růst a netvarovat. Existují i keřové formy této... celý příspěvek > |  | Tecumseh-Fiat - benzínový 4T motor k sekačce, 13.6.2007 Na tyto motor se nechá nasadit i startování ze zhora z novějších typů. |  | stříkání na bázi chlorid mědnatý, 30.5.2007 KUPRIKOL 50 (Fungicid) • Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám. Ten se snad dá koupit všude. |  |
 |
|
|
|