Příspěvky uživatele - 1.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce na karafiátu, 3.8.2007
Mám ten samý problém, především hnědnou poupata na bíle kvetoucích karafiátech, hned vedle mám růžové a ty kvetly pěkně. Taky jsem ta hnědá poupata odstranila, ale tím pádem už karafiáty nekvetly, neboť nová poupata nenasadily. Myslím, že to bude... celý příspěvek >
Neznámá kytička, 3.8.2007
cordyline terminalis red
banánovník, 2.8.2007
Během více jak deseti let jsem již banánovník několikrát přesazovla, z důvodu oddělení nových rostlin od mateční, máte pravdu, že jsou k sobě přirostlé, ale vždy měly obě rostliny kořeny (ta menší rostlinka měla samozřejmě méně kořenů). Myslím si, že... celý příspěvek >
Neznámá neopadavá trvalkla?, 29.6.2007
Přikláním se také ke třezalce kalíškaté: Hypericum calycinum.
Jak se jmenuje?, 29.6.2007
Světlice má trochu jiné olistění než je na obrázku, který zaslala Andrea.
Jak se jmenuje?, 28.6.2007
Pořád si stojím za tou chrpou, zkuste najít obrázek: centaurea macrocephala - chrpa veleúborná - http://www.botanik.uni-karlsruhe.de/garten/fotos-hassler/Centaurea%20macrocephala%20KlAs%20BotKA%20G1.jpg
Co je to?, 27.6.2007
Musíte poslat foto, jinak to asi nikdo neurčí.
Jak se jmenuje?, 26.6.2007
Myslím, že by to mohla být chrpa a kvete žlutě. Taky ji mám na zahrádce a pod tímto názvem jsem ji kupovala.
přísavník v teráriu, 26.6.2007
Přísavník je venkovní rostlina, tzn. že se celoročně pěstuje pouze venku, na zimu opadává, tedy přezimuje v bezlistém stavu. Takže pokud máte terárium doma v bytě, tak přísavníku se určitě dařit nebude.
pomozte - rezavá místa na listech, 25.6.2007
Rezavé skvrny na hrušních - jedná se o rez hrušňovou, blízkost tuje hrušni nevadí, ale pokud je v blízkosti jalovec, ten je přenašečem rzi hrušňové, může být vzdálen až 200 m a dokáže i na tuto vzdálenost výtrusy rzi přenést.
Hvězdník, jen listy, 22.6.2007
Amarylis (Hippeastrum) po odkvětu je třeba pečovat o listy - rostlina nabírá zásoby živin pro další kvetení. Zalévat, přihnojovat, dát na světlé místo, ne moc chladné. Na jaře po zmrzlých může být i venku, ale chraňte ji před slimáky. Koncem... celý příspěvek >
Beargrass (Medvědí tráva), 19.6.2007
Xerophyllum tenax (Pursh.) Nutt., čelď Liliaceae Obchodní název: Beargrass, Bear grass Původ: Severní Amerika. Popis: vytrvalá trsnatá rostlina, rostoucí na suchých slunných stráních a v řídkých lesích. Listy jsou široké 4 mm, dlouhé 10 – 60 cm, sytě... celý příspěvek >
Vrba - integra Hakuro Nishiki, 13.6.2007
Výška stromku závisí na tom, na jak vysoký kmínek je naroubovaná, tím je výška stromku daná, pak si maximálně připočtěte výšku korunky a ta zase závisí na tom, zda ji budete stříhat nebo nechávat volně růst a netvarovat. Existují i keřové formy této... celý příspěvek >
Tecumseh-Fiat - benzínový 4T motor k sekačce, 13.6.2007
Na tyto motor se nechá nasadit i startování ze zhora z novějších typů.
stříkání na bázi chlorid mědnatý, 30.5.2007
KUPRIKOL 50 (Fungicid) • Postřikový fungicid ve formě smáčitelného prášku k ochraně rostlin proti houbovým chorobám. Ten se snad dá koupit všude.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika