Příspěvky uživatele - 1.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace květiny, 7.8.2007
Za málo .
Hlohyně, 7.8.2007
Zase bych to tak černě neviděla s těmi trny, majitel nesmí ke keřím přistupovat bez klobouku bos, pokud by se jednalo o dříšťál, tak ten by se ani nemusel stříhat, vypadá pěkně i volně rostoucí, nedorůstá do  závratné výšky a tvoří... celý příspěvek >
mochyně peruánská, 7.8.2007
Mochyně peruánská (Physalis peruviana) Původ: Tropické oblasti Jižní Ameriky Popis: Jednoletá rostlina. Blízká příbuzná české Mochyně jedlé (Physalis alkekengi) - lidově Židovské třešni. Plody jsou narozdíl od té české žluté a kalich je papírově... celý příspěvek >
Identifikace květiny, 7.8.2007
Kalanchoe calandiva
Bíle kvetoucí rostlina - labutí (husí?) krky, 7.8.2007
Nádhera, to je Vaše zahrada? Chválím a závidím.
Tuje ošestření po výsadbě, 7.8.2007
Nemáte náhodou v okolí živého plotu kocoura nebo psa, odtud by mohl problém pramenit (pokud tam chodí vykonávat svou potřebu).
Hlohyně, 7.8.2007
Obojí, jak hlohyně i dřišťál jsou trnité keře, hlohyně je stálezelená narozdíl od dřišťálu, takže živý plot je celoročně olistěný, hlohyně vytváří krásné plodenství barvy žluté, oranžové a červené (podobné jako u jeřábu), dřišťál má červené bobulky a... celý příspěvek >
plevel, 7.8.2007
Škoda, že nemáte obrázek, dávám typ na totot: Jarní plevel, velký zdroj vitaminů a minerálů, se jmenuje šrucha zelná – portulák (Portulace oleracea). Někde je známá jako "kuří noha", více jako portulák. Původně pochází z Přední Indie. Šrucha je... celý příspěvek >
Japonské javory identifikace, 6.8.2007
Zkuste vyhledat výraz: Acer palmatum ´Sangokaku´.
Přísavník - jaký a kdy vysadit, 6.8.2007
Kontejnerované (pěstované v květináčích) sazenice se obecně mohou vysazovat celoročně (pokud není zamrzlá zem), takže nemusíte čekat do podzimu. Můžete sázet ihned, v tomto suchém slunečném období budete muset malinko vydatněji zalévat. Existují dva... celý příspěvek >
Papriky - kdy jsou zralé?, 6.8.2007
Zeleninová paprika NIGRA  Středně raný typ papriky pro pěstování ve skleníku a fóliovníku. Plody jsou velké, čtvercovité, silnostěnné, sladké, šťavnaté chuti. Barva je konzumní zralosti tmavě fialová až černá, v botanické pak tmavě červená,... celý příspěvek >
Modřín převislý - opadané jehličky, 6.8.2007
Přesně, jak uvádíte, loni v létě mi také naroubovaný převislý modřín během chvíle schodil jehlice, které před tím zhnědly, jako by uschly. Nechala jsem ho ještě do příštího roku, ale už neobrazil, takže odešel navždy. Bohužel na kořenech jsem nic... celý příspěvek >
Japonské javory - Řez a přesazování, 3.8.2007
Váš javor je už hodně dospělý, já bych ho přesadila až po opadu listí, tj. na podzim, nebo brzy z jara, kdy ještě neraší nové listy a pak ho zřejmě hodně zalévat, aby neuschnul a určitě nesázet na místo, kde pálí slunce, spíš do polostínu. Stříhat... celý příspěvek >
Škůdce na karafiátu, 3.8.2007
Houbové patogeny Choroby způsobující veliké škody na rostlinách a jejich plodech zejména v hustých porostech, ve výsevech a množárnách, ve vlhkém prostředí a skladovacích prostorách. Šíří se sporami, které roznáší vítr. Jako první podléhají rostliny... celý příspěvek >
Durman - uvadání listů, 3.8.2007
Nepřipadá mi, že ten list vadne, spíš si myslím, že je popálený od slunce.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika