|
Příspěvky uživatele - 213.164
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc třešní a višní, 2.6.2014 Děkuji ještě jednou za trpělivost. Se musíte smát, jak si čtete tyhle začátečnické chyby. Zakoupím tedy Dithane a pořádně si najdu co a jak. |  | Nemoc třešní a višní, 2.6.2014 Moc děkuji za rady, tudíž postříkat proti houbovým chorobám, jestli jsem správně pochopila. Letos plody stejně nečekám, nechávám stromeček hezky se uvelebit. Ta nerovnováha živin znamená, že ji málo hnojím? Jednou měsíčně hnojím NPK hnojivem. Možná... celý příspěvek > |  |
|  | Nemoc třešní a višní, 1.6.2014  Dobrý večer. Jsem zahradnice totální začátečnice. Na podzim jsem zakoupila a zasadila třešeň Kordii. Vypadalo to moc hezky, ale bohužel se začali měnit její listy, pokusím se vložit fotky. Nejsem schopna zjistit co to je a zda a čím ji postříkat.... celý příspěvek > |  |
|
|
|