Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bazalka pěstovaná společně s rajčaty, 17.6.2014
Dobrý den. Já pěstuji bazalku mezi rajčaty ve skleníku hlavně z toho důvodu, že nevoní molicím, mšicím a různé jiné havěti. Pěstuji ji ve větších květináčích. Mimo to ještě v truhlíkách afrikány. Skleník mám otevřen z obou stran takže stačí malý... celý příspěvek >
Volba popinavky, 14.6.2014
Mám v těchhle podmínkách hortenzii řapíkatou - Hydrangea petiolaris. Právě začala kvést. Hanča
Start teplého motoru, 14.6.2014
Dělával to kondenzátor u starých zapalování. Jestli je elektronické, může být po něm. Přesně takhle se taky projevovala vadná fajfka - botka na svíčce. Ale u těchto strojků tam nebývá, je to napřímo z kabelu.
Jak se zbavit včel?, 9.6.2014
Opět ta samá chyba a opět s tím polemizuju už po x-té. Především všela útočí, když to uzná za nutné a nečte kvůli tomu žádnou příručku. Ráno, v poledne, ve středu, ve svátek. Častěji například před bouřkou, po snůšce, před rojením, při zvuku kosy a... celý příspěvek >
Výroba fosforečnanu železitého pro boj se slimáky, 5.6.2014
Máte recht. Ano, utáhnout šroubek - korunu padesát, vědět kterej - 800. Prostě je to kapitalismus a tržní hospodářství. Co je to předražený výrobek? Pokud za tu cenu najde kupce, je to v pořádku. Když ne, výrobce skončí.
Co se stane s chemickými postřiky po ochranné lhůtě?, 4.6.2014
Dejte mu je sníst, třeba to vyřeší problém.
Jabloň Rubín, 1.6.2014
Pilou nebo motykou ho ošetříte jen jednou. Zkuste přihnojit fosforem a draslíkem. Mohlo to i zmrznout, mě letos Rubín taky kvetl a nemá nic. -7 st málokteré plůdky vydrží.
Brambory ještě nevylezly, 31.5.2014
A což takhle rozrhrábnout kousek brázdy, Hastingsi? Už by měly řádkovat i pozdě sázené.
Jak se zbavit vrabců, 28.5.2014
Co je to Dost? Kdy je vrabců dost, koček málo a havranů akorát? Kdo stanoví počet vrabců na plochu státu? Asi jich je méně, než kdysi, otázka je, zda kdysi jich bylo akorát. Ekologie učí, že každé zvíře má svou potravní niku. Počet zvířat je primárně... celý příspěvek >
Jícha, 27.5.2014
Ten vlaštovičník je zajímavý, bylo na těch stránkách, k čemu tam je, čím jíchu obohatí? Na zahradě ho pleju, tak že bych ho příště taky přidala. Hanča
Kam je sveden tento okap?, 26.5.2014
A kam vedou?
Copak je to za zákon? Syn před několika roky stavěl a svody ůstí přes geigry do kanalizace. Nikdo to nezpochybňoval.
To přece může být úplně cokoliv, může tam být díra do středu země. Ať to vede kam chce, nový majitel musí resp. měl by to vědět = zjistit. Je to JEHO chalupa. Pokud prostě - byť se sebevětším odporem neuchopí odpovídající nástroj a neudeří s ním do... celý příspěvek >
Já zrovna u monitoru nemám nic, čím se dá kopat. Ale zkuste se sám podívat, pane doktor. Na dálku kopat neumíme - zatím. Zpitomělost internetem dožene lidstvo k naprosté degeneraci. Místo aby vzal krompáč a párkrát kopl, ptá se na internetu.
Jak ochránit stromky proti okusu, 25.5.2014
Zatřel nežatřel, jestli je to kolem kmínku, je hotrovo. Jak píše kolega, pokud vyraší ze zásobních oček, je šance. Vršek je definitivně ztracený.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika