|
Příspěvky uživatele - 242.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký je to strom?, 1.8.2013  Nemohu si vzpomenout na jméno. |  | Mšice? To asi ne, ale co je to?, 10.7.2013 Dobrý den, tak to jste na tom podobně jako já s Bouganvilleou., ale já jsem ty broučky ani neviděla a rostlina byla v zoufalé situaci. Pomůže Vám chemie - Vertimec nebo Omite a nebo Rock Effect - šetrný postřik, který pomáhá proti mšicím, třásněnkám... celý příspěvek > |  |
|  | Zná někdo toto květinu?, 8.7.2013 Děkuji všem za reakce a odpovědi na můj dotaz. anetta |  | Bouganvillea - škůdci, 8.7.2013  Mezitím, co mi nikdo tady na fóru, neporadil, jsem hledala jak svou Bouganvilleu zachránit. Nenašla jsem žádný viditelný hmyz, ale jen pavučinky na spodní straně listů i na větvičkách, proto si myslím, že tobyly svilušky. Použila jsem tedy chemii -... celý příspěvek > |  | Zná někdo toto květinu?, 3.7.2013  Našla jsem tuto fotku květiny a zajímalo by mne jesli ji tady někdo zná, viz foto. Je prý drobného vzrůstu. |  | Popínavá rostlina na slunce pro zakrytí drát. plotu, 4.5.2013  Také si myslím, že zimolez je asi lepší, v zimě neopadává, nebo jen minimálně, dá se upravovat řezem, pokud je třeba.
|  | Jak zmladit klematis?, 4.5.2013 A nemáte fotku, kde je olistěný, to by určitě pomohlo k určení rostliny lépe.
A co má za plody, já jsem žádné u clematisu neviděla, ale ani u zimolezu.
Josef tipuje zimolez, ale ten nebývá bez listů ani v zimě, úplně
|  | Bouganvillea - škůdci, 4.5.2013  Trápí mne problém s Bouganvilleou, mám ji druhý rok a letos se zdá, že ji něco trápí, snažila jsem udělat nějaké fotky, ale nejsou možná dostatečně čitelné. Snad sviluška..
|  | Znáte někdo tuto květinu?, 29.3.2013 Děkuji Vám za rychlou pomoc, kytka zatím roste, ale protože jsem o ní nic nevěděla, pravděpodobně by dlouho nevydržela. Díky moc. An. |  | Znáte někdo tuto květinu?, 29.3.2013  Nevím kam ji správně zařadit, protože jsem ji dostala k svátku a dárkyně název také nezná. Jediné co vím, že je to pokojová kytka. Nevím jestli má v zemi jen kořeny nebo hlízu. Připojuji aktuální foto z března 2013. |  |
|  |
 |
|
|
|