|
Příspěvky uživatele - 63.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rez Durancie, 5.4.2008  Prosim o radu, zdedil jsem nekolik pred cca 2 roky vysazenych Durancii (viz fota) a nejsem si jist, jak je spravne prorezat. |  | Vistarie, 28.4.2006 Prosím o radu jak správně řezat Vistárii. Je roubovaná, mám ji teprve dva roky, ale roste celkem bujně a dokonce hned další rok po výsadbě kvetla.. Protože se bojím, abych jí neodborným řezem neuškodila, raději jsem jí vůbec neseřízla. |  |
|  | trvalky ze semen, 24.4.2006  Také jsem chtěla vyzkoušet pěstování trvalek ze semen. Nejen z finančních důvodů, ale hlavně proto, že abych vyzkoušela další pěstitelské možnosti a mohla se pochlubit něčím svým. Zasela jsem letos z koupených semen pět druhů trvalek do minipařníčku.... celý příspěvek > |  |
|
|
|