|
Příspěvky uživatele - 179.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sklizeň ranných brambor, 24.7.2014 Potraviny jsou pro každého životní nutností. Jíst se zkrátka musí.
Když máte poruchu na vlastním stroji, nebo nemáte čím obdělat, musíte zaplatit cizí techniku-podmítka,vláčení,řádkování, a když nepočítám cenu vlastní práce, pohybu na čerstvém... celý příspěvek > |  | Fialová rajčata, 24.7.2014 O fialová rajčata nestojím, mě chutnají klasická, sytě červená, aromatické chuti.Vám se zdají rostlinky zdravé vitální, žádnou poruchu nevidíte.Já ano-nevyzravání stopkové části plodů. |  |
|  | Uschlé konečky, 24.7.2014 Proč je vřetenová sekačka šetrnější k trávníku,než klasická rotační?...hlavní rozdíl je v technice střihu,dělení materiálu,a následné rychlejší revitalizaci ustřižených(uražených)konečků trávy.
|  | Pálenka z limonády, 23.7.2014 Kde koupím 1kg cukru za 14,90Kč? |  | Co je s touto rostlinou?, 23.7.2014 Nevím jak rostlinu pěstujete, jaké má podmínky, slunce,vláha, půda.Mohu se jen domnívat, že v nevyrovnané, jednostranné, nebo chudé výživě chybí nějaký prvek.
Chtělo by to celkové foto, a doplnění, kde se postižené listy nachází.Zda jsou... celý příspěvek > |  | Sklizeň ranných brambor, 23.7.2014 Brambory jsou natolik stěžejní surovina, bez níž bych si jídelníček nedovedl přectavit.Jejich úloha je nezastupitelná.Jednu dobu jsem chtěl s pěstováním vlastní sadby přestat.Bylo to v době, kdy se daly brambory na zimní uskladnění pořídit i pod... celý příspěvek > |  | Pálenka z limonády, 23.7.2014 Nedalo.Je v ní tolik inhibitorů kvašení, že když se láhev nechá otevřená na vzduchu,její obsah po delší čas nekvasí.Jedině kdyby se k té limonádě přidalo 100L švestek.
|  | Sklizeň ranných brambor, 23.7.2014 Myslíte sázet ranné nyní?Dva krát po sobě nemůžu sázet ranné brambory, jsou chuťově méně kvalitní, vodnaté,než ty poloranné, polopozdní.Ani nemám sadbu.Ty polopozdní, pozdní na zimní uskladnění, které budou za tři týdny jsou chuťově... celý příspěvek > |  | Uschlé konečky, 23.7.2014 Nejlepí řešení pro dobrý střih, je pravděpodobně dát přednost vřetenové sekačce.Pak jsou nějaké pěstitelské zásady péče o travní plochu, a udržení zeleného, zdravého pažitu jako -vertikulace, pískování,hnojení, závlaha,v parných, suchých dnech pomůže... celý příspěvek > |  | Sklizeň ranných brambor, 23.7.2014 Ten čas, když babčí sázela podle ruských norem, dva krát za rok, zpátky nikrok, je už dávno pryč.Sadit brambory poprvé myslíte jako nyní, nebo když jsem brambory sadil po prvé?Brambory už nějaký pátek taky sadím.Někdy jsme hnojili na podzim.Přes zimu... celý příspěvek > |  |
|  | Škůdci na petuniích, 23.7.2014 Neměla by jste svůj boj předem vzdávat,...zvláště když máte plnou skříň postřiků.Držím Vám palce.Je otázkou, zda máte vhodné prostředky, na jejichž opakované použití ve správně zvoleném termínu nezapomináte.
Je třeba s likvidací nežádoucích... celý příspěvek > |  | Sklizeň ranných brambor, 23.7.2014 Víte jak to je,...brambor je nyní dost i na zimní uskladnění, ty se budou kopat za tři týdny.Do jara vydržím, jen mi přijde líto dobře vyhnojeného, prokypřeného pozemku, který leží ladem.Babčí to měla vykoumano, pamatovala si uschovat starou sadbu,... celý příspěvek > |  | Sklizeň ranných brambor, 23.7.2014 Ano, měl jsem na to pamatovat, než jsem starou sadbu sežr...(snědl).Nyní zbývá ještě ten česnek, kterému vyhnojená půda po bramborách sedne.Zajimavé je, že ta firma (Pacov) nabízí sadbu raných brambor, až po polopozdní... pozdní sadba neexistuje? |  | Sklizeň ranných brambor, 23.7.2014 Zelené hnojení nepotřebuju, řádně vyhnojeno mám už nyní, a hořčici si koupím v konzumu.
|  | Sklizeň ranných brambor, 23.7.2014 Škoda, že Pacov neuvádí cenu sadbových brambor(zda by se nyní oplatilo objednat),aktuální ceník, ani do kdy platí nabídka.Zda nabídka ještě platí, nebo už je vyprodáno, a na stránkách zapoměli rifreš. |  |
 |
|
|
|