|
Příspěvky uživatele - 168.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Choroba rajčete, 8.11.2013 Taková rajčata mám také, ale až z nového výhonu, který naroste z vyplozeného vijanu. Tato rajčata jsou však mimořádně chutná a u mně oblíbená. |  | Sklizeň rajčat 2013, 30.10.2013  Pár dnešních! fotek dozrávajících rajčat a paprik.
|  |
|  | Roubování meruněk, 24.10.2013 Já všechny rouby uchovávám zavěšené nad vodní hladinou ve studni na užitkovou vodu. |  | Sklizeň rajčat 2013, 21.10.2013  Pár dnešních fotek ze skleníku |  | Choroba rajčat?, 29.9.2013 Nechat je tam. Teprve venkovní mrazy pod -3 by mohly uškodit i rajčatům ve skleníku. |  | Odrůda Cresthaven, 14.9.2013 První Cresthaven jsem zakoupil v r. 98 a od následujícího roku až dosud plody vždy dozrály, koncem srpna - začátkem září. Jen letos jsou zralé a pěkně vybarvené až nyní. Jižní Čechy 400mnm. |  | Řez broskvoně, 7.9.2013 K Vašemu tvrzení, pane Wimpi, že v případě letošního řezu byste uřezal i broskve, musím dodat, že se jedná o zkrácení větví narostlých v tom roce, tedy bez plodů.
|  | Řez broskvoně, 6.9.2013 Tak já podpořím paní Lídu. Také, už 20 let, provádím řez na podzim. jarní řez dělám jen jako doplňkový. Mě je zas líto ostříhat plodonosné větve po odkvětu ve stádiu plůdků. Jen oproti paní Lídě na podzim zkracuji ještě razantněji, a to o 1/2 až 2/3... celý příspěvek > |  | Rajčata Darinka F1 co se jim stalo?, 5.9.2013 Zabránit tomu lze i v případě, má-li pěstitel možnost pěstovat rajčata ve skleníku, fóliáku nebo alespoň u jižní stěny obydlí, kde je menší nebezpečí namočení rostlin dešťovými srážkami a následné napadení plísní. Takovýmto způsobem pěstování není... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat 2013, 31.8.2013 Nádherná úroda. |  |
|  | Prosím o rady - založení kvasu, 30.8.2013 Tak dobrá, vyhovoval by Vám název Obstbrand? |  | Prosím o rady - založení kvasu, 30.8.2013 Guru mi určitě dají za uši, ale já jsem za 15let, co dělám kvas, nepoužil žádné kvasinky, nedám víc, než kilo cukru/100l a dám do sudu od slivoní i hrušek vše, co není hnilé a je sladké. Němci tomu říkají obstler. Kvasím v 50l plast. sudech ale... celý příspěvek > |  | Legální prodej pálenky z pěstitelské pálenice, 30.8.2013 No, naprostá většina paličů nebo těch, co si kvas nechá vypálit, má alkohol opravdu pro svou vlastní potřebu, takže podepsat formulář, že nic neprodají, jim nedělá problém. |  | Díry na listech paprik, 29.8.2013 Petro, zatřeste pořádně s paprikami a pak se mrkněte na zem pod nimi. Budou tam popadané housenky. Popisuji osobní zkušenost.
|  | Nejtěžší rajče, 22.8.2013  O trošku větší, ale už se neudrželo na rostlině. |  |
 |
|
|
|