Příspěvky uživatele - 109.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Peruánská višeň, 12.10.2006 Obsahuje fotku
Nezná někdo způsob pěstování těchto lampionků/zelené,které mají zaschnout a vně je výborná,žlutá bobule_/?Rostlina je stále bujná a lampionky nedozrávají,jsou stále zelené a mají malou,zelenou bobulku.Dozrají,nebo kdy se trhají?Předem děkuji za... celý příspěvek >
vertikulace trávníku, 12.10.2006 Obsahuje fotku
Lze trávník ošetřit vertikulátorem ještě teď,na podzim?Nevymrzne?Jaké jsou výhody i nevýhody.Prosím o brzkou odpověď.M.
Mochyně židovská, 31.7.2006
Neznáte mochyni-peruánská višeň?Jsou to lampionky,které po zaschnutí mají uvnitř oranžovou ,velmi chutnou?bobuli.Mám je stále na keři,nevím kdy sklidit,jelikož jsou lampionky stále zelené,tudíž nezralé.Děkuji za odpověď.M.
Omorika, 25.6.2006 Obsahuje fotku
Mohlo by to dělat trvalé zamokření.Omorika nesnáší mokro.Mě takto odešly dva stromky.
zimolez japonský,popínavka, 21.6.2006
Na jaře vysazený zimolez-lonicera japonica,sice zoste,ale tloutnou mu lístky a ty pak opadávají.Co může být příčinou?Vyžaduje nějakou spec.péči?Prosím,poraďte.
zachráním malou,vloni sázenou hrušeň, 19.6.2006
Právě přírůstky nejsou,je jen slabě olistěná malými ne jasně zelenými lístky a na koncích větviček je náznak rašení nových lístků,které se však již delší dobu vůbec nevyvíjí.Mohu ještě něco zkusit?Děkuji za odpověď.
Žloutnutí listů rybízu a malin., 18.6.2006
Neví někdo,prosím,co by mohlo v současné době způsobovat žloutnutí listů rybízu i malin?Tyto pak usychají a opadávají. Předem děkuji za radu.
špenát, 18.6.2006
Má prosím,někdo zkušenost s pěstováním špenátu?Jaký by bylo možno nyní vyset a hlavně,aby byl úrodný.Jak daleko od sebe vyset a jaké podmínky jsou optimální?
Maliny - problém s růstem, 16.6.2006
I já bych prosila radu na toto téma.Vloni nasázené maliny krásně obrazily,ale teď začínají žloutnout a uvadat listy.Jsou obaleny plůdky,ale bojím se,aby i tyto neuschly.Vody mají dostatek.Je nějaká pomoc?
jahody, 16.6.2006
Prosím pěstitele o radu,jakým způsobem nejlépe namnožit jahody,které nyní začínají plodit.Ráda bych jahodiště zvětšila a použila své výpěstky a hlavně,aby se ujmuly a příští rok již plodily.Prosím,poraďte.Markéta.
Lonicera japonica, 16.6.2006
mám mladé rostliny,1.rok.Jsou na slunném místě,ale začaly zloutnout listy a jsou s tmavými skvrnami.Co se ji nelíbí a jak ji mohu pomoci?Děkuji za odpověď.Markéta.
Černé skvrny na růžích., 9.6.2006 Obsahuje fotku
To bych musela otrhat všechny listy.Je kompletně kropenatá.Jaký postřik by pomohl_Děkuji.
Padlí, 8.6.2006
Jak vypadá padlí na růžích?
Černé skvrny na růžích., 8.6.2006
Na minirůžičce,na listech je množství černých skvrnek.Má poupata,ale mám strach,aby neuhynula.Co je to za nemoc a co proti tomu pomůže?Prosím o radu za kterou předem děkuji.
Curcuma, 8.6.2006
Ani jsem netušila,kolik je druhů této květiny.Koupila jsem ji v Hornbachu a zřejmě je to ta bez podnázvu jen Curcuma nebo Australasica nebo Alismatifolia.Je vysoká asi 70cm,listeny má barvy lila s zeleně žíhanými špičkami.Je krásná,ráda bych ji... celý příspěvek >
Další diskuze:  21222324  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika